Social Media

Avea sau nu lenjerie intima?! Cum a apărut Theo Rose la un eveniment?! Iubitul lui Theo Rose a fost deranjat de ținutele purtate de artistă.

Cum a apărut la un eveniment! Artista a stârnit un val de controverse, iar întrebarea care a stat pe buzele multora și-a primit răspunsul chiar din partea cântăreței: a purtat sau nu lenjerie intimă la cel mai recent eveniment monden?

Cum a apărut Theo Rose la un eveniment! A purtat sau nu lenjerie?

Theo Rose a fost la un pas de a pune mâna pe premiul pentru cea mai stilată vedetă din România, iar, cu fiecare ocazie, confirmă că este la curent cu cele mai noi trend-uri. După ce s-a infectat cu coronavirus a doua oară, a revenit în forță în peisajul monden autohton.

Cântăreața a fost invitată la Gala Excelenței, unde a primit premiul pentru cea mai frumoasă și mai talentată artistă din România, iar ținuta să răvășitoare i-a uluit pe invitați! Dacă de obicei are aparițîi „cuminți”, Theo Rose a renunțat la sacouri, pantaloni lungi și haine largi și a optat pentru un outfit demn de podiumurile de modă.

Cum a apărut Theo Rose la un eveniment! A purtat sau nu lenjerie?

Odată ce Theo Rose și-a făcut apariția la eveniment, toate privirile s-au ațintit asupra ei. Artista a optat pentru un machiaj în nuanțe închise și o coafură care să îi pună în valoare podoaba capilară, lungă până la mijloc.

Îmbrăcată în negru, Theo Rose a purtat o rochie extrem de sexy, cu o crăpătură laterală care a stârnit un val de întrebări. Chiar când se afla pe scenă, la primirea premiului, Theo Rose a confirmat că a renunțat la inhibițîi, dar și la lenjeria intimă!

Iubitul lui Theo Rose a fost deranjat de ținutele purtate de artistă

Theo Rose se bucură de un succes colosal în aceste momente. Cu toate acestea, se pare că iubitul ei nu este pe deplin mulțumit de prestația artistei. Tânărul a fost deranjat de unele ținute purtate de aceasta în noul videoclip.

Theo Rose a lansat de curând o nouă melodie cu Emilian și a prins foarte bine la public, fiindcă în doar câteva zile se află pe primul loc în trending și are deja peste 9 milioane de vizualizări. Cu toate că artista are un succes incredibil, iubitul ei are ceva să-i reproșeze. Se pare că Alex Leonte, tânărul care este alături de frumoasa artistă de câțiva ani este deranjat de unele ținute purtate de aceasta în noul videoclip.

Ținutele purtate de artistă în videoclipul piesei ”De 3 zile nu am somn” ar fi fost prea sexy în opinia iubitului ei. Chiar dacă nu a dorit să comenteze, Alex i-a dat de înțeles cântăreței că a fost oarecum deranjat.

Fanii s-au gândit imediat și au întrebat-o pe Theo dacă iubitul ei este gelos și ce părere are despre ținutele sexy purtate de ea în videoclipuri și nu numai. Artista a dezvăluit reacția bărbatului cu privire la noul videoclip.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.