Actualitate

Avem de TOATE. Legalizarea drogurilor şi a prostituţiei sunt priorităţile tinerilor pesedişti. Guvernarea RUŞINII

Foto: curierul.ro

România se zguduie din temelii.  În Bucuresti şi în marile oraşe mii de oameni au ieşit în stradă pentru nebunia creată de legile din justiţie. Scandalul uriaș pe modificările fiscale a avut ecouri în toată Europa.  Scumpirile la produse şi servicii excaladează văzând cu ochii. Uniunea Europeană ne critică din ce în ce mai sever pentru haosul creat de guvernarea PSD-ALDE.

Cu toate acestea, tineretul PSD a anunţat lansarea în dezbatere publică a mai multe proiecte, printre care şi două care prevăd legalizarea prostituţiei şi a drogurilor uşoare, potrivit rtnews.ro

Sub sloganul „Hugs, not drugs” (Îmbrăţişări, nu droguri), TSD lansează aceste proiecte controversate pe platforma proprie la rubrica „Ideile noastre”.

Aceştia propun lansarea dezbateri publice naţionale privind legalizarea drogurilor uşoare şi programe de suport pentru consumatorii de droguri periculoase.

Printre cele 22 de idei „pentru un TSD care să dea tonul dezbaterii Progresiste şi de tineret din România”, aşa cum le prezintă platforma, se numără lansarea unei dezbateri publice „România, toleranţă zero la discriminare”, pentru a lupta împotriva prejudecăţilor care există faţă de minorităţi, promovarea unui program guvernamental de tipul Primul Job, dar şi lansarea unei dezbateri naţionale privind recunoaşterea drepturilor comunităţii LGBT, arată ZF.

De asemenea, PSD propune lansarea unei dezbateri naţionale despre legalizarea prostituţiei şi a măsurilor privind combaterea traficului de persoane, într-un proiect intitulat „Oamenii nu sunt mărfuri”.

Printre proiecte se mai numără şi introducerea cotei progresive de impozitare sau lansarea unor campanii naţionale privind protejarea spaţiilor public.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.