Actualitate

Avem toate detaliile

Cornel Galeș, fostul soț al Ilenei Ciuculete, și-a găsit sfârșitul în urma unui grav accident de circulație, petrecut în Spania.

Bărbatul avea doar 60 de ani și se mutase din România pentru a începe o viață nouă.

Inițial, femeia alături de care Cornel Galeș avea o relație amoroasă de câțiva ani, a intrat în panică din cauza faptului că nu reușea să îl contacteze nici pe el, nici pe prietenul cu care plecase de acasă. Doina Belu, nașa de cununie a lui Cornel Galeș, a declarat potrivit Wowbiz, că bărbatul a murit într-un accident de mașină îngrozitor, el fiind cel care se afla la volanul automobilului. Cutremurător este faptul că nașa lui Galeș a fost sunată de un român care i-a dat vestea tristă și, atunci când a vrut să afle mai multe informații, a fost refuzată pe motiv că acest lucru încalcă legea, ea nefiind rudă de sânge.

„Erau trei în mașină. Cornel era la volan. Nu avea centură. Cineva a intrat în el și a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune. Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo. Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic…”, a declarat nașa lui Cornel Galeș, potrivit Wowbiz.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.