luni 19 noiembrie 2018 12:56 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Avertisment CUMPLIT al șefului MI5 | Statul Islamic plănuiește un atac în masă în Marea Britanie
Adpres Market
isis6

Avertisment CUMPLIT al șefului MI5 | Statul Islamic plănuiește un atac în masă în Marea Britanie

AdpresFM - Radio Online Stations  

isisTeroristii de la Statul Islamic planuiesc sa comita un atentat in masa in Marea Britanie, a avertizat seful serviciului secret din aceasta tara, MI5.

Andrew Parker, directorul general al agentiei de securitate, a declarat ca amenintarea din partea jihadistilor crescuti in Marea Britanie care vor sa lupte pentru extremisti continua sa fie tot mai mare, relateaza The Telegraph.

De asemenea, Parker a recunoscut pentru prima oara in mod public ca MI5 a fost nevoit sa comita atacuri cibernetice impotriva unor retele informatice ale teroristilor, pentru a le taia comunicatiile.

La o conferinta din Londra despre aparare si securitate, seful MI5 a dezvaluit ca nivelul amenintarii teroriste din prezent este cel mai ridicat pe care l-a vazut vreodata in cariera sa de 32 de ani.

In ultimele 12 luni, agentia britanica a dejucat sase comploturi teroriste in Regatul Unit si alte sapte in afara granitelor.

Andrew Parker a aratat ca patru cincimi din personalul agentiei – cu 4.000 de angajati – s-au concentrat pe oprirea atacurilor teroriste, care au legatura din ce in ce mai frecvent cu Siria si Statul Islamic.

„Peste 750 de extremisti din aceasta tara au calatorit in Siria, iar cresterea nivelului de amenintare nu pare sa stagneze. Vedem comploturi impotriva Regatului Unit puse la cale de teroristi din Siria”, a mentionat acesta.

sursa: ziare.com

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com