vineri 21 septembrie 2018 6:30 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Meteo / Avertisment METEO fără precedent. Autoritățile îndeamnă lumea SĂ NU IASĂ DIN CASE: „Ce se va întâmpla în URMĂTOARELE ZILE nu e ceva obișnuit!”
Adpres Market

Avertisment METEO fără precedent. Autoritățile îndeamnă lumea SĂ NU IASĂ DIN CASE: „Ce se va întâmpla în URMĂTOARELE ZILE nu e ceva obișnuit!”

AdpresFM - Radio Online Stations  


Iarna se întoarce în plină primăvară, în toată Europa. Bestia din Est, aşa cum a fost numit valul de ger siberian din luna februarie, loveşte din nou Marea Britanie. Se va întâmpla chiar în acest weekend. Stratul de zăpadă va ajunge la 20 de centimetri, anunţă meteorologii, care au şi emis alerte peste alerte.

Zeci de curse aeriene au fost deja anulate pe aeroportul Heathrow, iar oamenii au fost avertizaţi să evite călătoriile care nu sunt absolut necesare. Valul polar care va lovi România va ajunge şi în Ucraina.

Până luni vor fi ploi, ninsori şi viscol în aproape toată ţara.

Sursa:antena1.ro

Articolul Avertisment METEO fără precedent. Autoritățile îndeamnă lumea SĂ NU IASĂ DIN CASE: „Ce se va întâmpla în URMĂTOARELE ZILE nu e ceva obișnuit!” apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com