Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

Avertismentul lui Nelu Tătaru: “Soluțiile sunt aproape de ochii noștri, iar salvarea constă în…” Ce trebuie să facă toți românii

Nelu Tătaru trage un semnal de alarmă cu privire la perioada grea pe care țara noastră o traversează.

Fostul ministru al Sănătății și actualul președinte al Comisiei de Sănătate a Camerei Deputaților, Nelu Tătaru, le cere românilor

să să respecte cu strictețe toate măsurile care vor conduce la ieșirea României din această pandemie care ne-a marcat viețile.

„Avem o singură miză: viața!”

Duminică, Nelu Tătaru a transmis un mesaj de conștientizare către români. Fostul ministru al Sănătății îi îndeamnă pe cetățeni să-și găsească puterea de a acționa așa cum este mai bine în folosul tuturor.

Acesta a reamintit că pandemia de coronavirus este greu de dus, ea putând fi combătută doar cu ajutorul tuturor oamenilor.

”O pandemie nu vine cu surprize plăcute, ci aduce, zi de zi, noi și noi provocări. Soluțiile sunt aproape de ochii noștri, iar salvarea constă, de fapt, în acțiunile fiecăruia.

Să lăsăm frunțile încrețite…orgoliile și să ne înarmăm cu responsabilitate, implicare și profesionalism.Trăim timpuri care necesită echilibru, înțelegere și multă bunăvoință. Orice alte discuții pălesc în fața nevoilor populației. Avem o singură miză: Viața!”, a transmis Nelu Tătaru.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.