miercuri 26 septembrie 2018 1:53 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Meteo / AVERTIZARE pentru orele care urmeaza – Cod portocaliu și cod galben de viscol și ninsori pentru 22 de judeţe
Adpres Market

AVERTIZARE pentru orele care urmeaza – Cod portocaliu și cod galben de viscol și ninsori pentru 22 de judeţe

AdpresFM - Radio Online Stations  

Meteorologii au emis noi atenţionări cod portocaliu şi cod galben de vânt şi ninsori pentru zona de munte din 22 de judeţe din ţară, în timp ce pentru alte şase este în vigoare o avertizare cod galben de vânt şi ploi.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), zona de munte din judeţele Prahova, Argeş, Dâmboviţa, Sibiu, Braşov, Hunedoara, Caraş-Severin, Bistriţa-Năsăud şi Maramureş va fi sub avertizare cod portocaliu de viscol până la ora 20.00.

În acest interval, la altitudini de peste 1.700-2.000 de metri vor fi intensificări ale vântului care vor atinge la rafale 130-140 de kilometri pe oră, viscolind zăpada.

Zona de munte din judeţele Vrancea, Bacău, Neamţ şi Suceava sunt sub avertizare cod galben de viscol până la ora 22.30. Vântul va atinge la rafală 70-80 de kilometri pe oră, iar la altitudini mai mari de 1.700 de metri, 90-100 km/h.

VEZI SI: EXPLOZIV. DNA ar pregati INCATUSAREA fiului lui Dragnea. Fost OFITER SRI: „Fiul sau este o TINTA”

De asemenea, în judeţul Constanţa (Constanţa, Medgidia, Băneasa, Eforie, Mangalia, Murfatlar, Năvodari, Negru Vodă, Ovidiu, Techirghiol, 23 August, Adamclisi, Agigea, Albeşti, Aliman, Amzacea, Bărăganu, Castelu, Cerchezu, Chirnogeni, Ciocârlia, Cobadin, Comana, Corbu, Costineşti, Cumpăna, Cuza Voda, Deleni, Dobromir, Dumbrăveni, Independenţa, Ion Corvin, Limanu, Lipniţa, Lumina, Mereni, Mircea Vodă, Oltina, Ostrov, Pecineaga, Peştera, Poarta Albă, Rasova, Saligny, Topraisar, Tuzla, Valu lui Traian) şi în judeţul Tulcea (Sulina, Beştepe, C.A. Rosetti, Chilia Veche, Crişan, Jurilovca, Mahmudia, Maliuc, Murighiol, Nufăru, Sfântu Gheorghe, Valea Nucarilor) va fi cod galben de vânt până la ora 22.00. Vor fi intensificări temporare ale vântului, cu viteze ce vor atinge la rafală 55-60 de kilometri pe oră.

Pentru zona de munte a judeţelor Cluj, Bistriţa-Năsăud, Maramureş, Alba, Sibiu (Avrig, Tălmaciu, Şelimbăr, Turnu Roşu), Harghita, Covasna, Braşov, Mureş, Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Buzău, Prahova, Argeş şi Dâmboviţa este în vigoare o avertizare cod galben de viscol până la ora 21.00.

În acest interval vor fi intensificări temporare ale vântului, cu rafale care vor atinge 70-90 de kilometri pe oră, iar la altitudini de peste 1.700 de metri, pot atinge şi 90-100 de kilometri pe oră, viscolind zăpada.

VEZI SI: BOMBA a DETONAT! TAIERI de SALARII pentru 40 000 de BUGETARI

Pentru zona joasă a judeţelor Bihor, Timiş, Arad şi Caraş-Severin, meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi şi vânt puternic, valabilă până la ora 21.00.

Sursa: News.ro

Post-ul AVERTIZARE pentru orele care urmeaza – Cod portocaliu și cod galben de viscol și ninsori pentru 22 de judeţe apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com