Social Media

Avocatul Gheorghe Piperea, sfat pentru toti românii: Contestati facturile mari la ANPC sau în Justitie, nu asteptati statul sa rezolve problema.

Piperea, sfat pentru români: Contestaţi facturile mari la ANPC sau în justiţie, nu așteptați statul să rezolve problema. Avocatul Gheorghe Piperea le oferă sfaturi utile românilor care se trezesc cu facturi exagerat de mari la utilități, conform Agerpres.

Faceţi plângeri, cât mai multe posibil, la ANPC şi la Consiliul Concurenţei, pentru că ceea ce se întâmplă sunt practici anticoncurenţiale, monopoliste, vi se impun nişte preţuri excesive, care vă ruinează. Acest lucru este un fapt anticoncurenţial, conform legislaţiei în materie de concurenţă.

Nu vă răspunde ANPC în timp util, nu vă răspunde Consiliul Concurenţei, bombardaţi-i cu zeci de mii de astfel de petiţii şi la un moment dat cineva în Parlament va sesiza acest lucru şi va lua măsuri, va putea spre exemplu să decidă demiterea întregului Consiliu al Concurenţei pentru inacţiune, a spus Piperea.

Dacă e vorba de o masă mare de oameni nemulţumită, nu ai cum să ignori acest lucru

Pentru că, dacă e vorba de o masă mare de oameni nemulţumită, nu ai cum să ignori acest lucru. Şi factorul politic, dacă va vedea că este un fluviu de astfel de reclamaţii, va sesiza în sfârşit că este o problemă şi că se poate reglementa situaţia în baza legii actuale, a spus Piperea, într-o conferinţă de presă.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.