Sanatate

AVRA Aesthetic Institute aduce în România primul aparat Lumenis Splendor X, cea mai avansată tehnologie de tratament a pielii

AVRA Aesthetic Institute este încântat să anunțe lansarea pe piața din România a celei mai avansate tehnologii din lume în eliminarea părului și tratamentul pielii. Lumenis Splendor X folosește tehnologia Blend X, ceea ce presupune emisie concomitentă de laser Nd: YAG (1064nm) și Alexandrite (755nm), pe lungimi de undă în proporții sincronizate și ajustabile.

”Splendor X este un aparat cu adevărat inovator. În clinica noastră îl vom folosi în programele de epilare definitivă, în tratamentul leziunilor benigne pigmentate și tratamentul leziunilor vasculare dermatologice. De asemenea, el este foarte eficient și în tratamentul laxității pielii, al ridurilor și în tratarea onicomicozelor, negilor și podologiei”, explică Marina Aristotel, fondator și managing director al Avra Aesthetic Institute.

Splendor X a fost lansat în urmă cu doi ani de către compania Lumenis, lider mondial în tratamente cu tehnologii pe bază de laser, la congresul organizat de Societatea Americană de Chirurgie Dermatologică (ASDS) în 2018. Aparatul achiziționat de Institutul AVRA este primul care ajunge într-o clinică românească de estetică. Investiția clinicii pentru achiziționarea lui se ridică la 135.000 de euro. Pentru utilizarea aparatului în parametri optimi și corecți, specialiștii institutului au urmat un curs de instruire realizat de către compania producătoare, Lumenis.

Aparatul achiziționat de noi este primul de acest gen din România.
În Europa există în acest moment doar 17 aparate Splendor X, spune Marina Aristotel.

Lumenis Splendor X este primul aparat din acest domeniu care folosește tehnologia Blend X. Cu această tehnologie, emisile  laserelor  Alexandrite (755nm) și Nd: YAG (1064nm) pot fi sincronizate  independent sau simultan și în proporții diferite. Tratamentul poate fi astfel adaptat în funcție de tipul individual de piele al clientului, culoarea și grosimea părului, ceea ce este ideal deoarece asigură un tratament sigur și eficient. Cu acest aparat pot fi tratate și leziunile vasculare și pigmentare.

Forma pătrată a spotului permite o acoperire uniformă a tratamentelor pielii, eliminând suprapunerile și hotspoturile. Suprafața spotului poate ajunge până la 27 X 27 mm, fiind cea mai mare a unui aparat din acest domeniu. Dimensiunea mare a ariei scanate oferă o acoperire  rapidă și uniformă a zonei de tratament. Aspiratorul de fum și răcitorul încorporat asigură un confort mărit pentru pacient în timpul tratamentului.

AVRA Aesthetic Institute este un centru care oferă protocoale de tratament personalizat pentru remodelare corporală, epilare definitivă, rejuvenare vaginală și tratamente dermatoestetice pentru probleme ale tenului. Beneficiind de experiența câștigată în peste 25 ani de activitate în domeniul medicinei și chirurgiei estetice în clinicile SkourasMed din Grecia, AVRA aduce, din 2017, și în România pe strada Paris din inima Bucureștiului, cele mai avansate soluții tehnologice din lume.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.