sâmbătă 18 august 2018 6:05 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Băi Oprea, pompierii au spălat cu tunul de apă locul accidentului? S-a mai întâmplat la Revoluţie, în dimineaţa zilei de 22! | Băi Oprea, mi-e scârbă de tine şi punct!
Adpres Market
gabriel-oprea3

Băi Oprea, pompierii au spălat cu tunul de apă locul accidentului? S-a mai întâmplat la Revoluţie, în dimineaţa zilei de 22! | Băi Oprea, mi-e scârbă de tine şi punct!

AdpresFM - Radio Online Stations  

gabriel oprea

Emilia Şercan, o foarte bună jurnalistă de investigaţii a remarcat: „Am văzut acum un cadru absolut răvăşitor la Digi 24, care mi-a scăpat până acum, luat la scurt timp după accidentul poliţistului Cosmin Gigina. La locul accidentului un pompier spală strada cu tunul de apă, cel mai probabil de sânge, în condiţiile în care afară plouă torenţial. Dacă strada a fost spălată cu tunul, cum s-a mai făcut cercetarea la faţa locului? Cum au mai fost conservate probele? Cum s-au făcut măsurătorile, dacă toate urmele au fost şterse? Pentru distrugerea de probe cine răspunde în cazul asta? Iar pompierul ăla (ISU aparţine de MAI) la ordinul cui a acţionat? Se înmulţesc întrebările, Gabriel Oprea!„.

Este grotesc! Pur şi simplu, singurele imagini care îmi vin în minte sunt scările de metrou de la Universitate, unde în dimineaţa de 22 decembrie ’89 se spălau urmele masacrului din noaptea precedentă. Jeturi puternice de apă curată şi râuri de sânge amestecate. Să nu rămână urmă.

Domnu’ Interes Naţional, trăim în Kafka? Până unde ai ajuns cu tupeul, băi Oprea, tu, ministrul OM şi OMUL ministru? Voi politicienii v-aţi specializat în crima perfectă?

În Piaţa Victoriei, un om face greva foamei şi a setei. Este jurnalist şi astăzi e patra zi. Trebuie să mai bifăm un cadavru în glorioasa luptă a Interesului Naţional până să-ţi dai tu demisia?

Băi Oprea, mi-e scârbă de tine şi punct. N-ai nicio remuşcare şi eşti SUB-OM.

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com