Actualitate

Banca Transilvania lansează un blog realizat împreuna cu clienții săi

BT Store, hub-ul online cu solutii complementare bankingului, vine incepand de astazi inclusiv cu o componenta de educatie antreprenoriala, pe langa cea comerciala, prin lansarea Smart Blog.

Potrivit băncii, proiectul BT va facilita accesul intreprinzatorilor la informatii utile pentru fiecare etapa a businessului lor.

13 firme prezinta pe BT Store produse si aplicatii inovative pentru managementul si gestionarea afacerii, facturare, contabilitate primara, gestionarea cashflow-ului, recrutare, eCommerce, web development etc.

Incepand de azi, pe BT Store vor fi prezentate inclusiv sfaturi pentru antreprenori. Blogul se lanseaza cu subiecte despre Smart Beginning si va continua cu Smart Thinking, Smart Shop, Smart Recruiting etc.

Partenerii BT Store sunt: Smart Bill, Blugento, eJobs, Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria, Ebriza, ThinkOut, Calendis Business, REGnet, DocAv, iFactor, IT Hit, Termene si CFO App.

Tot pentru antreprenori, BT si Smart Bill organizeaza Smart Talks, serie de intalniri cu discutii deschise cu intreprinzatori si specialisti din domenii strans legate de antreprenoriat. Acestea pot fi urmarite, de asemenea, pe paginile de Facebook ale celor doua companii.

Peste 600 de antreprenori au accesat prin BT Store solutii complementare bankingului pentru propria afacere, in decurs de 11 luni. Acestea sunt oferite cu discount clientilor Bancii Transilvania.

BT Store a fost lansat acum aproape un an si este o initiativa a Bancii Transilvania.

The post Banca Transilvania lansează un blog realizat împreuna cu clienții săi appeared first on Stiri Bancare.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.