Horoscop

Zodiile a caror viata va fi schimbata de bani in luna mai

Horoscopul este o previziune astrologică pentru o anumită perioadă de timp, acesta se realizează în urma unor analize a planetelor. Horoscopul este o previziune generală, pentru o previziune individualizată este necesară analiza astrogramei natale suprapusă peste astrograma zilei respective.

Zodiile a caror viata va fi schimbata de bani in luna mai

Fecioară

Nativul fecioară va avea parte de o lună a schimbărilor. Șefii par să aprecieze toată munca pe care ați depus-o până acum și se decid să vă avanseze sau să vă acorde o mărire de salariu. Mare grijă, căci aceste lucruri pot stârni invidia colegilor.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță se gândesc la un împrumut și este posibil chiar să treacă la fapte. Acești nativi visează să își mărească spațiul de lucru și spațiul de trai, motiv pentru care se gândesc la schimbarea locuinței. Nu uitați să vă calculați bine veniturile, deoarece mai tarziu puteți regreta.

Vărsător

Nativul vărsător pare să aibă mai multe plăți de efectuat, motiv pentru care banii vor sta în buzunarul său scurt timp. Datoriile pe care le aveți sunt destul de mari, așa că aveți nevoie de muncă suplimentară pentru a acoperi cheltuielile. Încercați să cereți sprijin unui prieten bun sau unei rude apropiate.

Pești

Peștii sunt cunoscuți pentru modul în care creează echilibrul financiar. În această perioadă, cineva drag vă cere ajutorul și va trebui să îi împrumutați o sumă de bani. Mare grijă cu împrumuturile, riscați să pierdeți sume importante de bani. În casa voastră, aveți nevoie de o bibliotecă pentru relaxare, deci asta ar fi o investiție bună în această perioadă, spun astrele.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.