Anchete

Bărbat arestat preventiv pentru agresiuni repetate asupra mamei şi încălcarea ordinului de protecţie

Luni, IPJ Bistriţa Năsăud  transmis printr-un comunicat de presă că un bărbat de 30 de ani din municipiul  îşi va petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor, în stare de arest preventiv, pentru agresiuni fizice repetate asupra mamei sale şi pentru încălcări ale ordinului de protecţie eliberat de instanţă.

Acesta s-a ales cu dosar penal pentru violenţă în familie  de la sfârşitul lunii martie, atunci când mama sa, o femeie în vârstă de 51 de ani, a apelat la ajutorul poliţiştilor după ce fiul acesteia, aflat sub influenţa băuturilor alcolice şi  a substanţelor volatile de tip prenadez, i-a aplicat mai multe lovituri.

Astfel, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu, transformat ulterior de Judecătoria Bistriţa, în data de 1 aprilie, în ordin de protecţie cu o valabilitate de şase luni, iar agresorul fiind evacuat temporar din locuinţă.

Totodată, în data de 10 iulie, bărbatul de 30 de ani s-a ales cu un nou dosar penal, pentru încălcarea ordinului de protecţie, după ce s-a apropiat la mai puţin de 50 de metri de mama sa şi de locuinţa acesteia, a fost reţinut  pentru 24 de ore de către poliţişti.

După o săptămână, în data de 17 iulie, bărbatul a intrat în camera mamei sale, de unde a luat un telefon mobil, iar când femeia a încercat să îl opreasă, a împins-o, cauzându-i suferinţe fizice, după care a părăsit locuinţa.

Aceasta a cerut din nou ajutorul poliţiştilor, care l-au identificat rapid pe agresor şi au recuperat telefonul mobil, dispunând totodată reţinerea acestuia pentru 24 de ore şi prezentarea lui în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Aşadar, în data de 18 iulie, instanţa a încuviinţat arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile, el fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de nerespectare a hotărârilor judecătoreşti şi de violenţă în familie.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.