Actualitate

Bărbat cu pensie de handicap de 375 lei, amendat cu 5.000 RON de poliţiştii din Iaşi

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, diagnosticat cu un handicap mental, a fost amendat de poliţiştii ieşeni cu suma de 5.000 lei.

Bărbat cu pensie de handicap de

El a primit două amenzi în două zile consecutive: una de 3.000 lei şi una de 2.000 lei. Bărbatul a fost amendat pentru că a ieşit pe strada pe care locuieşte fără să fi completat declaraţia pe propria răspundere.

Amenzile au fost scrise pe 12, respectiv 13 aprilie, la orele 23:30 şi 15:55. “A săvârşit următoarele: a fost depistat pe str. Păcurari fără a lua măsurile necesare de prevenire a virusului COVID-19, neputându-şi justifica prezenţa în zonă, neavând declaraţia pe proprie răspundere”, se arată în amendă. Bărbatul a vorbit pentru Libertatea.

“Era o patrulă de poliţie şi poliţia militară. M-au oprit şi mi-au cerut buletinul. L-am prezentat. Mi-au zis că nu am voie după ora 22:00 pe stradă. Am spus că îmi cer scuze, că nu am ştiut nimic.

Atât m-am apropiat să îmi iau o cafea. (…) Ei au făcut dreptate. A fost greşeala mea, că eu nu am ştiut”, a spus bărbatul.

Libertatea scrie că bărbatul locuieşte într-o singură cameră, pentru care plăteşte chirie la stat. Stă acolo din 1995 şi nu are televizor ori acces la internet, ci doar un aparat de radio.

Pe data de 13 aprilie, când a mers să cumpere pâine, bărbatul susţine că avea mască şi mânuşi, dar şi declaraţie. scrie mediafax.ro

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.