Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Dezvaluiri

Bărbat ucis de către părinții săi pentru că era necăsătorit. Acesta avea 47 de ani

Caz şocant în Iran, unde un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost ucis de către părinţi din cauza vârstei pe care o avea şi încă nu era căsătorit.

La scurt timp după ce s-a întors din Londra în ţara lui natală, Iran, Babak Khorramdin a fost omorât după o discuţie mai aprinsă cu părinţii săi pe tema căsătoriei. Acesta a fost tranşat iar părţi din cadavrul său au fost găsite într-o valiză, în Ekbatan, un cartier din vestul Teheranului.

Părinţii criminali au mărturisit oamenilor legii că şi-au ucis fiul, iar apoi i-au aruncat trupul. De asemenea, cei doi au mai mărturisit că în urmă cu mulți ani şi-au ucis fiica şi pe ginerele acesteia. În prezent cei doi soţi sunt arestaţi.

Tatăl lui Babak Khorramdin: „L-am sedat duminică dimineață oferindu-i anestezice, apoi l-am înjunghiat mortal.”

Akbar, tatăl lui Babak Khorramdin, a oferit o declartie cu toate amănuntele crimei.

„Din cauza certurilor pe care le-am avut, l-am sedat duminică dimineață oferindu-i anestezice, apoi l-am înjunghiat mortal. Apoi i-am dezmembrat corpul și l-am aruncat în cel mai apropiat coș de gunoi, pe stradă, împreună cu soția mea”, a declarat Akbar Khorramdin.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

După ce a comis crima, bărbatul împreună cu soţia şi-a dus fiul în baie iar acolo l-au făcut bucăţi, după care l-au depozitat într-o valiză şi în trei coşuri de gunoi. Trupul bărbatului a fost găsit pe strada Nafisi din Ekbatan, iar în urma unei percheziţii a poliţiştilor în locuinţa unde stătea Babak Khorramdin, aceștia au descoperit dovezile crimei.

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.