Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Anchete

Bărbaţi din judeţele Argeş şi Prahova, care încercau să vândă două arme deţinute ilegal, cercetaţi de politie.

Doi bărbaţi din judeţele Argeş şi Prahova, care încercau să vândă două arme deţinute ilegal, sunt cercetaţi de poliţişti. Bărbaţii cereau 1.200 euro şi 1.500 euro pentru arme.

”Poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au prins în flagrant delict două persoane, în judeţele Argeş şi Prahova, care ar fi deţinut ilegal şi ar fi încercat să comercializeze două arme neletale, din categoria celor supuse autorizării”, a transmis, luni, Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că un bărbat, de 31 de ani, din judeţul Prahova, ar fi deţinut, în mod ilegal, în perioada aprilie-iulie 2021, o armă lungă neletală, de tir sportiv, cu aer comprimat, cu muniţie aferentă, pe care pe care ar fi încercat să o comercializeze, pentru 1.500 de lei.

De asemenea, un alt bărbat, de 52 ani, din judeţul Argeş, ar fi deţinut, în mod ilegal, în perioada mai-iulie 2021, o arma lungă, neletală, de tir sportiv, cu aer comprimat, cu muniţie aferentă, pe care pe care ar fi încercat să o comercializeze, pentru 1.200 de lei. Cei doi sunt cercetaţi pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.