Actualitate

Bărbatul a descoperit din greșeală o mașină pe fundul unui râu și a alertat de urgență autoritățile. Când au ajuns la fața locului, oamenilor nu le-a venit să creadă, uite ce au găsit polițiștii înăuntru când a fost scoasă din apă

Un scafandru amator a descoperit pe fundul râului Volga rămășițele unei mașini care stătea pe fundul apei de mai de bine de un deceniu.

În decembrie 2005, Ilya Zhirnov, de 25 de ani, și prietena lui Kira Cherkasova, de 22 de ani, au dispărut fără urmă în orașul Cheboksary, din centrul Rusiei.
La 12 ani distanță, un scafandru amator a descoperit o mașină pe fundul râului Volga. În ea a dat peste două cadavre. Grație acetelor de identitate care nu s-au distrus sub apă, poliția a reușit să îi identifice pe cei doi tineri.

 

Prima ipoteză a poliției în acest caz este că cei doi au pierdut controlul volanului pe drumul înghețat și au aterizat în râu fără ca vreun martor să vadă accidentul și să dea alerta.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.