Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

Barna, despre Voiculescu: Nu e un diamant în ceea ce înseamnă managementul sistemului de Sănătate, dar e cea mai bună opțiune acum

barna si voiculescu

Vicepremierul Dan Barna a declarat luni, că în Coaliție s-a decis să se treacă peste neînțelegerile legate de ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, deși „nu este perfect, nu este un diamant în ceea ce înseamnă managementul sistemului de Sănătate, dar e opțiunea cea mai bună”.

„Poziția noastră este foarte clară. Îl susținem pe Vlad Voiculescu. Alianța USR PLUS îl susține pentru că ceea ce face este varianta corectă de reformă și de pași înainte în Sănătate. Că trebuie îmbunătățită comunicarea, categoric de acord. Că trebuie cizelat mai mult mesajul în care Vlad iese și explică măsurile, total de acord. Vlad nu este perfect. Nu este un diamant în ceea ce înseamnă managementul sistemului de Sănătate, dar este de departe cea mai bună opțiune pe care o avem în acest moment”, a declarat Dan Barna, într-un interviu pentru Hotnews.ro.

Barna spune că Voiculescu a avut probleme de comunicare din cauză că „muncește foarte mult”.

„Vlad nu a stat deloc în dulap în aceste luni. Da, sunt de acord, nu i-a ieșit comunicarea corect. Atunci când muncești foarte mult, comunici mai puțin performant. Când ai o criză după alta, unele comunicări nu sunt foate inspirate”, a spus vicepremierul Barna.

Acesta a acuzat o „campanie de linșaj mediatic”, însă când i s-a spus că ministrul a oferit muniție, a recunoscut că „a avut poziționări mai puțin inspirate”.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.