Actualitate

Băsescu avertizează în privința riscului invalidării referendumului din 26 mai

Traian Băsescu este de părere că riscul invalidării referendumului este mare, în condiţiile în care prezenţa la urne va fi de aproximativ 35 la sută.

„Cred că va fi undeva în jur de 35% (prezenţă la vot – n.r.). Aşa cred. Riscul ratării referendumului este mare, pentru că PSD va cere electoratului lui să nu voteze sau să anuleze buletinele pentru referendum. Eu militez ca toţi românii să meargă să voteze pentru că aici problema nu e atât a lui Iohannis, problema este cum va fi etichetat poporul român. Se va spune: vrea o justiţie independentă şi un stat de drept sau nu? Iar răspunsul îl vom da la referendum”, a spus Traian Băsescu, întrebat de prezenţa la votul din 26 mai.

Băsescu a precizat că invalidarea referendumului legat de familia tradiţională a fost bine primită în plan european, pentru că „a arătat maturitatea românilor”, dar o posibilă invalidare a referendumului pe teme de justiţie va fi „un dezastru din punctul de vedere al imaginii românilor, nu a lui Iohannis”.

Articolul Băsescu avertizează în privința riscului invalidării referendumului din 26 mai apare prima dată în Cronica Romana.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.