luni 24 septembrie 2018 9:31 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Băsescu avertizează: ISIS a strecurat teroriști de prima mână în Europa | „Este DEZOLANT cum au fost lăsați imigranții să intre în UE!”
Adpres Market
basescu1

Băsescu avertizează: ISIS a strecurat teroriști de prima mână în Europa | „Este DEZOLANT cum au fost lăsați imigranții să intre în UE!”

AdpresFM - Radio Online Stations  

basescuFostul președinte, Traian Băsescu, a avertizat că “agresivitatea religiei musulmane” se va impune în Europa în următorii ani și este sigur că în valurile de imigranți s-au infiltrat teroriști trimiși de Statul Islamic.  

Băsescu arată cu degetul și spre Uniunea Europeană care trebuia să facă un efort financiar pentru a opri acest aflux de imigranți.

“UE s-a alertat numai când s-a rupt zăgazul din Siria pentru că semnalele le avea de ani de zile. Stătea şi nu făcea mare lucru. Chestiunea va avea repercurcusiuni majore pentru că face jocul Statului Islamic care promite reislamizare. Refugiaţii sunt bine pregătiţi. Sunt încurajaţi să plece. În mod cert, în interiorul acestor valuri, ISIS a infiltrat terorişti de prima mână, capabili să organizeze rețele în Europa. Va fi un proces de islamizare,” a comentat fostul lider de la Cotroceni la Adevărul Live, potrivit paginaeuropeana.ro

Băsescu le-a răspuns și celor îl acuză de islamofibie.

“Eu nu sunt un islamofob. Îmi sunt dragi musulmanii la ei acasă, dar nu văd cum vor fi integraţi în Europa. Musulmanii să meargă la ei acasă,” a spus Traian Băsescu.

Fostul președinte i-a atacat și pe liderii europeni, printre care președintele Franței și cancelarul Austriei, care au amenințat țările care nu acceptă cotele de refugiați cu excluderea din UE sau cu sancțiuni financiare.

“Aş fi sanţionat aceste ieşiri pentru că nimeni nu poate să scoată o ţară din UE. Aceste tipuri de ameninţări arată cât de slabi sunt liderii care abuzează de ele. Eu nu-mi dau seama dacă înţelegeţi cât de grav este ca un  stat să nu poată să-şi protejeze frontierele. Nu spune nimeni că trebuia trimisă Armata, ca Ungaria, Croaţia sau Macedonia. Nu spune nimeni că trebuia să se tragă, dar modul cum au fost lăsaţi migranții să treacă peste teritoriul UE este dezolant. România nu are de ce să-şi asume această esponsabilitate pentru că nu România i-a chemat,” a afirmat Băsescu.

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com