luni 24 septembrie 2018 10:22 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Băsescu, declaraţie bombă: Risc de atentate | Când aud oameni politici importanți sau reprezentanți ai structurilor de securitate – România nu este țintă – îmi vine să spun: de pe ce planetă o veni omul acesta?”
Adpres Market
traian-basescu1

Băsescu, declaraţie bombă: Risc de atentate | Când aud oameni politici importanți sau reprezentanți ai structurilor de securitate – România nu este țintă – îmi vine să spun: de pe ce planetă o veni omul acesta?”

AdpresFM - Radio Online Stations  

traian basescu

Traian Băsescu îi critică pe oficialii care susţin că România nu este o ţintă pentru terorişti. Fostul preşedinte susţine că ţara noastră îndeplineşte toate condiţiile pentru eventuale antentate, chiar dacă riscul e mai mic decât în Franţa, relatează stiripesurse.ro

„Sigur, nu comparăm interesul pentru atentate teroriste pe teritoriul României cu interesul teroriștilor să genereze atentate pe teritoriul Franței. Este un interes redus comparativ cu Franța, dar asta nu înseamnă că nu există interes, sau că România nu-i țintă. Eu când aud oameni politici importanți sau reprezentanți ai structurilor de securitate – România nu este țintă – îmi vine să spun: de pe ce planetă o veni omul acesta?”, a declarat Traian Băsescu, într-un interviu la B1 TV.

Fostul președinte aduce argumentul că România este stat membru NATO, UE, stat cu o populație majoritar creștină, „deci, îndeplinește toate condițiile să fie țintă, iar relaxarea asta chiar poate fi deranjantă sau riscantă uneori.”

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com