Actualitate

Băsescu, despre tandemul Teodorovici-Dăncilă

Fostul preşedinte Traian Băsescu susţine că tandemul care va reprezenta PSD la viitoarele alegeri prezidenţiale este Eugen Teodorovici pentru Cotroceni şi Viorica Dăncilă pentru Victoria. „Vrea, nu vrea partidul, asta e! Şi dacă nu vrea partidul, are soluţii mai bune?”, adaugă Băsescu.

„Tot weekend-ul, pe toate televiziunile am avut parte de imaginile destinate să-i umanizeze pe liderii PSD. N-aş spune că este cel mai rău lucru pentru nişte politicieni hotărâţi să schimbe imaginea partidului de guvernământ. Actorii principali ai filmărilor Viorica Dăncilă şi Eugen Teodorovici s-au «bălăcit» cu picioarele în mare pentru a-şi trata bătăturile, au jucat împreună tenis de masă, au respirat împreună briza sărată a mării după care au avut şi o întâlnire cu primarii cărora le-au mai «pansat» nevoia de bani cu ceva vorbe frumoase”, afirmă Traian Băsescu, duminică dimineaţa, într-o postare pe Facebook.

Băsescu notează că unii au fost „răutăcioşi” la adresa celor doi, iar alţii au criticat apariţia.

„În realitate, am avut ocazia să vedem «la lucru pentru recuperare de imagine» tandemul care va reprezenta PSD la viitoarele alegeri prezidenţiale: Teodorovici pentru Cotroceni şi Dăncilă pentru Victoria. Vrea, nu vrea partidul, asta e! Şi dacă nu vrea partidul, are soluţii mai bune?”, adaugă Băsescu.

Premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, au jucat, sâmbătă, o partidă de ping-pong, într-o tabără de copii de la Sulina, judeţul Tulcea. Ulterior, cei doi au mers, împreună cu MIhai Fifor, la o plimbare pe plajă şi au intrat cu picioarele în apa mării.

Articolul Băsescu, despre tandemul Teodorovici-Dăncilă apare prima dată în Cronica Romana.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.