duminică 19 august 2018 3:34 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / BATAIE de JOC! Cum l-a UMILIT Statul roman pe DISTINSUL NEAGU DJUVARA ! Iata ce pensie umilitoare avea
Adpres Market

BATAIE de JOC! Cum l-a UMILIT Statul roman pe DISTINSUL NEAGU DJUVARA ! Iata ce pensie umilitoare avea

AdpresFM - Radio Online Stations  

Într-un interviu pentru Antena 3, difuzat în urmă cu mai mult timp, celebrul istoric s-a plâns de pensia pe care o primea de la statul român numind-o DERIZORIE. Deși nu a dorit să facă publică suma, Djuvara a precizat că nu i-ar ajunge nici măcar pentru minimul necesar.

El a mai adăugat că este un caz norocos pentru că putea trăi din cărți. Zecile de publicații pe care le-a realizat l-au ajutat să-și asigure un trai confortabil și să primească sume generoase din drepturi de autor. Cu toate acestea, nu trebuie uitat că statul român, în calitate de fost cadru mililar, participant la război l-a umilit cu o pensie absolut jenantă.

Cui va rămâne averea lui

Neagu Djuvara a fost căsătorit o singură dată, deşi a iubit mai multe femei, după cum declara în mai multe interviuri. France i-a fost soţie, de care se despărţise în urmă cu 31 de ani. Dar de care nu a divorţase. Cei doi au o fată, iar aceasta are, la rândul ei, tot fată.

”Am o fată, care are o fată, care are fete… Am o succesiune feminină în spatele meu. Numai femei în jurul meu”, spunea, cu un an în urmă, într-un interviu, regretatul istoric.

SURSA:BUGETUL.RO

Post-ul BATAIE de JOC! Cum l-a UMILIT Statul roman pe DISTINSUL NEAGU DJUVARA ! Iata ce pensie umilitoare avea apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com