vineri 21 septembrie 2018 7:04 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / BATAIE la SPITAL- o tânără a fost agresată de agenţii de pază ai Spitalului Judeţean Craiova
Adpres Market

BATAIE la SPITAL- o tânără a fost agresată de agenţii de pază ai Spitalului Judeţean Craiova

AdpresFM - Radio Online Stations  

Plângere împotriva firmei de securitate de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova. O tânără de 19 ani susţine că a fost bătută de un agent în timp ce se afla în clădirea unităţii medicale pentru a-şi vizita prietenul.

Reprezentanții spitalului au condamnat gestul paznicilor, dar au atras atenția că aparținătorii nu ar trebui să viziteze bolnavii în afara orelor prestabilite.

Tânăra a povestit pe Facebook ce i s-a întâmplat. Ea susține că agenții de pază au lăsat-o să meargă în sala de așteptare, dar apoi i-au cerut să plece. Femeia a cerut explicații, apoi a fost bruscată, iar unul dintre ei a lovit-o peste mâini atunci când a început să filmeze scena. Reprezentanții spitalului au anunțat că vor cere firmei de pază să ia măsuri.

„Nu este justificată această atitudine agresivă a agentului de pază în niciun fel. Pe de altă parte, nici aparținătorii nu trebuie să forțeze intrarea în spital sub orice formă, în afara orelor de vizită”, a precizat Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al SJU Craiova.

Conducerea firmei de pază nu a dorit să comenteze cele întâmplate.

Articolul BATAIE la SPITAL- o tânără a fost agresată de agenţii de pază ai Spitalului Judeţean Craiova apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com