Anchete

Batausele de la Vaslui in arest la domiciliu: Femeile care au bătut cu poșetele un polițist din Vaslui, au fost lăsate în libertate.

Tribunalul Vaslui a decis pe 21 octombrie să înlocuiască arestarea preventivă cu arestul la domiciliu în cazul Carmenicăi Tănase (35 de ani) şi Magdalenei Constantin (47 de ani), ambele fiind judecate pentru ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Vijai Tănase (41 de ani), un alt protagonist al incidentului violent de pe 1 septembrie 2021 din oraşul Murgeni, va rămâne după gratii. Judecătoria Bârlad le prejungise celor trei mandatele de arestare preventivă, dar instanţa superioară a stabilit că femeile nu prezintă pericol social şi pot fi judecate şi în arest la domiciliu. Cei trei au provocat o altercaţie violentă cu o patrulă de Poliţie, care a avut loc pe 1 septembrie în oraşul Murgeni, judeţul Vaslui.

Oamenii legii au oprit o maşină care circula pe strada principală din oraş. Agenţii au cerut actele la control, constatând că şoferul nu avea asigurare, situaţie în care urmau să ridice plăcuţele de înmatriculare al autovehiculului până la intrarea în legalitate. Alături de acesta în maşină se aflau şi două femei, care au coborât. În acel moment, șoferul a devenit violent verbal şi a demarat în trombă cu maşina, cu poliţiştii pe urmele lui, care au reuşit la scurt timp să îl tragă pe dreapta.

Cele două femei au venit în fugă în zona fusese oprită maşina de către oamenii legii şi l-au luat pur şi simplu la bătaie pe poliţistul care voia să întocmească procesul verbal. Au tăbărât peste agent, lovindu-l cu genţile în cap, trăgând de el, i-au rupt hainele şi l-au trântit pe jos.

Colegul poliţistului bătut a scos un spray paralizant, cu care a încercat să le îndepărteze pe cele două agresoare. Acestea au fugit împreună cu şoferul, dar după câţiva metri s-au oprit şi au început, toţi trei, să arunce cu pietre către cei doi poliţişti, avariind serios autospeciala de poliţie, după care au fugit.

Poliţiştii au chemat întăriri şi, în scurt timp, agresorii au fost prinşi. Camera portabilă de filmat de pe uniforma unuia dintre poliţişti, care a surprins tot incidentul, a constituit o probă solidă pentru dovedirea ultrajului.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.