Sport

Bază sportivă în Cluj-Napoca, finanţată de municipalitate cu 5,5 milioane de euro

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a semnat, marţi, contractul de executare a lucrărilor pentru o nouă bază sportivă în oraş, printr-o investiţie de 5,5 milioane de euro asigurată din bugetul local.

Bază sportivă în Cluj-Napoca finanţată

„Pentru noua bază sportivă ‘La Terenuri’ dispunem de 4,2 hectare de teren, iar termenul de execuţie al lucrărilor este de 16 luni. Baza va cuprinde terenuri pentru tenis de câmp, baschet, mini-fotbal, badminton, volei, suprafeţe sintetice, terenuri cu nocturnă, pistă de alergare, skatepark, zonă de recreere pentru copii, zonă pentru parkour şi fitness, terenuri de beach volley cu nisip, un amfiteatru în aer liber, cu posibilitatea amenajării unui patinoar în sezonul rece.

Vor fi 18.000 de metri pătraţi de spaţii verzi amenajaţi şi vor fi plantaţi 438 arbori. De asemenea, vom avea şi o sală pentru tenis de masă, perete pentru escaladă, yoga, aerobic, squash”, a declarat, într-o conferinţă de presă online, Emil Boc.

Baza sportivă va avea şi două staţii de încărcare a bicicletelor electrice, patru bănci inteligente de încărcare Bike sharing şi parcări pentru biciclete. Licitaţia de executare a lucrărilor a fost câştigată de o asociere de firme.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.