Actualitate

BCR a acordat primul credit 100% online prin intermediul platformei George

BCR a testat primul primul credit 100% online. Produsul este rezultatul Laboratorului Digital din BCR și va fi disponibil, în curând, în aplicația George.

Creditul 100% online va oferi posibilitatea oricărui client să aleagă între o linie clasică de finanțare pentru nevoi personale sau una pentru refinanțarea unui alt împrumut, pentru o perioadă de până la 5 ani.

Documentele se semnează electronic, iar banii vor ajunge în cont în doar câteva minute. Nu va fi nevoie de deplasarea în nicio sucursală bancară, decât dacă vrei să obții sfaturi și sprijin de la experții BCR.

Totul se poate face de acasă sau din orice loc cu conexiune la internet, în condițiile în care creditul online va veni la pachet cu deschiderea 100% online de cont.

Așadar, relația cu banca se mută cu totul în telefonul tău: deschiderea de cont, creditarea și multe altele se vor întâmpla 100% online, prin George.

Vezi AICI primele impresii despre creditul 100% online ce va fi lansat de BCR.

The post BCR a acordat primul credit 100% online prin intermediul platformei George appeared first on Stiri Bancare.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.