duminică 23 septembrie 2018 10:49 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / Becali l-a convins sa semneze un nou contract si i-a marit salariul de 4 ori: „O sa fie mai bun decat Coutinho!”
Adpres Market

Becali l-a convins sa semneze un nou contract si i-a marit salariul de 4 ori: „O sa fie mai bun decat Coutinho!”

AdpresFM - Radio Online Stations  

Becali a dezvaluit ca s-a asigurat de faptul ca Denis Man va fi jucatorul Stelei pentru inca 5 ani si spune ca il va vinde pe acesta pe o suma foarte mare. Patronul FCSB i-a marit lui Man salariul de aproape patru ori.

I-am marit salariul lui Man de la 3.500 de euro pe luna la 12.500 euro. A semnat pe 5 ani. I-am zis ca nu e corect ca el sa aiba 3.500 si Florinel Coman 12.500. Dar i-am mai zis sa nu vina si sa imi ceara sa-l las sa plec, sa-mi bage d-alea cu viitorul lui si altceva. I-am zis sa mearga pe mana mea si o sa ajunga sa aiba 5-10 milioane de euro salariu„, a spus Becali la Ora Exacta in Sport.

Latifundiarul din Pipera e sigur ca in zece ani va numara miliardul de euro facut de fotbal.

Eu mi-am propus sa castig un miliard de euro din fotbal in urmatorii 10 ani. Tineti minte! Ce an este acum?! E 2018, da? Deci in 2028, peste 10 ani, vreau sa am 1 miliard de euro din fotbal.

Nu trebuie sa cresti 6-7 Coutinho, trebuie sa cresti unul. Ca un fotbalist ca el, peste 5-6 ani va costa 500 de milioane de euro. Pai uitati-va cum creste piata„, a adaugat patronul stelist.

The post Becali l-a convins sa semneze un nou contract si i-a marit salariul de 4 ori: „O sa fie mai bun decat Coutinho!” appeared first on Sport Total FM.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com