marți 21 august 2018 5:52 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / BECALI, SCANDAL de ULTIMA ORA – RASISM la adresa UNGURILOR sau normalitate? Ameninţă că scoate trei milioane de oameni în stradă
Adpres Market

BECALI, SCANDAL de ULTIMA ORA – RASISM la adresa UNGURILOR sau normalitate? Ameninţă că scoate trei milioane de oameni în stradă

AdpresFM - Radio Online Stations  

Spiritele devin tot mai încinse în fotbalul românesc, iar Gigi Becali inflamează din nou atmosfera prin declaraţiile pe care le face.

CFR Cluj cere depunctarea FCSB şi a depus şi un memoriu în acest sens, iar unul dintre motivele pentru care ardelenii fac această solicitare e legat de atacurile la adresa clubului venite din partea lui Gigi Becali.

„Te aştepţi la orice de la ei. Periculos e că oamenii ăştia gândesc aşa ceva. Nu poate să aibă finalitate, nu a existat vreodată în Europa sau în lume ca o echipă să fie depunctată pentru o opinie, pentru o declaraţie; am spus doar că în anul centenarului trebuie să mă lupt ca să nu câştige ungurii titlul. E o jignire că am spus că-s unguri? Le e ruşine că sunt unguri? Ce demnitate am atins? Nu poţi să pui în regulament lucruri care încalcă legea, punctele se pot lua doar pe teren”, a explicat Gigi Becali la Digi Sport Special.

Gigi Becali nu neagă că l-ar fi contactat pe antrenorul de la CFR Cluj, Dan Petrescu, înainte de meciul direct. Cu toate că înregulament se interzice acest lucru, şeful de la FCSB e decis să meargă până la TAS în cazul în care echipa sa va fi depunctată în urma memoriului făcut de ardeleni.

„Invocă faptul că l-am contactat pe Dan Petrescu înaintea meciului ca să cumpăr meciul. Bine, dacă nu mai avem voie să vorbim cu lumea… Nu se va permite aşa ceva, în primul rând la TAS, e un joc periculos pe care îl fac ei acum. Dacă se întâmplă aşa ceva, o să vezi 3 milioane de români în stradă. Nu vreau să se interpreteze ca instigare, dar aşa va fi”, a încheiat Becali.

Sursa

Articolul BECALI, SCANDAL de ULTIMA ORA – RASISM la adresa UNGURILOR sau normalitate? Ameninţă că scoate trei milioane de oameni în stradă apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com