Sport

Bianca Andreescu a spulberat-o pe Venus Williams. Reacția sportivei cu origini românești

Bianca Andreescu, 18 ani, a trecut, în trei seturi, de Venus Williams, veterana cu şapte trofee de Grand Slam, și s-a calificat în semifinalele turneului de la Auckland. 


După un prim set în care a condus, dar a cedat dramatic, în tie-break, sportiva din Canada a demonstrat de ce mulţi specialişti o văd marea revelaţie pentru anul 2019. Bianca s-a adunat şi a făcut un meci perfect, surclasându-şi pur şi simplu rivala. S-a terminat 6-7(1), 6-1, 6-3, Venus salvându-se in-extremis de un bagel, în decisiv (a fost 5-0). Pe fondul relaxării reprezentantei frunzei de arţar, Venus a câştigat trei gameuri la rând, însă Andreescu a închis fără probleme partida.  

Diferenţa s-a făcut pe serviciu, acolo unde Bianca a câştigat 69% dintre puncte, faţă de doar cele 33% câştigate de Venus.

Tenismena de origină română, ajunsa pe tabloul principal al turneului din Noua Zeelanda dupa ce a trecut de calificari, a aparut extrem de fericita in fata microfonului si spune ca “orice e posibil atunci cand crezi in tine”.

“Cred ca orice este posibil și cred că astăzi am făcut imposibilul. Este un sentiment fantastic. Nici nu mai știu ce să spun”, a spus Bianca, scrie ziare.com. 

Preluare realitatea.net


Lasa comentariul tau...