Actualitate

Bianca de la Puterea Dragostei, batjocorită și umilită de concurenți! A plecat din emisiune în hohote de plâns

Andreea Mantea a cerut să fie difuzate imagini cu întoarcerea Biancăi în casă și reacția concurenților la vederea ei.

Supărați că Bianca nu a fost eliminată, așa cum își doreau, băieții au început să râdă și să scoată fel și fel de sunete, toate pentru a o jigni și umili. În timp ce ea cobora scările, concurenții de la Puterea Dragostei fredonau diverse melodii și imitau animale. Deși a fost clar deranjată de această primire, Bianca a ales să îi ignore.

„Nici nu am știut cum să reacționez”, a explicat Bianca în emisiunea de astăzi.

Bianca de la Puterea Dragostei, batjocorită de ceilalți concurenți
Andreea Mantea a explicat că ea a fost cea care a cerut ca acele imagini să fie difuzate, „ca să vadă și telespectatorii cum vă purtați voi cu ea”.

Discuția a degenerat și, și de această dată, băieții și fetele au spus despre Bianca Comănici că are o igienă precară și că își lăsa lenjeria intimă pe podeaua din cameră. Supărată, Bianca a izbucnit în plâns și a părăsit platoul, spunând că vrea să iasă din emisiune, pentru că s-a săturat să fie batjocorită.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.