Editoriale

Biden, neputinta, ura oarba si disperare: Faptul ca după criminal de razboi, Joe Biden l-a facut pe Vladimir Putin, macelar, nu denota altceva decat neputinta, ura oarba si disperare.

Neputință, ură oarbă și disperare: Faptul că după criminal de război, Joe Biden l-a făcut pe Vladimir Putin, măcelar, nu denotă altceva decât neputință, ură oarbă și disperare.

Și toate provin din faptul că atacul lui Putin nu a fost unul doar asupra Ucrainei ci asupra vechii ordini mondiale liberale conduse de SUA și în care Ucraina nu e altceva decât o miză secundară. Și a faptului că în ciuda unei uriașe propagande condusă de o media ticăloasă și coruptă, rușii își văd mai departe de ce au de făcut, deloc impresionați de sancțiunile și amenințările “lumii libere”.

Ba mai mult, Putin a făcut un gest pentru care Saddam Hussein și Moamar Gadaffi au plătit cu viața iar țările lor prospere cândva, au ajuns niște ruine. A îndrăznit să ceară plata pentru petrol și gaze în altă monedă decât dolarul american. Iar pentru America așa ceva e de neconceput, pentru că dinamitează practic întregul Sistem prin care conduc Lumea. Ba mai mult, e motiv de război.

Doar că Rusia nu e nici Libia și nici Irak, iar pe Putin nu-l cheamă ca pe cei doi. Vă spuneam mai demult că acolo, la Departamentul de Stat există un nucleu de demenți care dorește cu orice preț un război între NATO și Rusia, făcând presiuni uriașe în sensul ăsta asupra lui Biden și a Congresului SUA. Iar recenta decizie a lui Putin e un argument în plus pentru asta.

Lor, li se opun unii de la Pentagon care înțeleg mult mai bine că asta ar însemna sfârșitul Civilizației Umane. Ce va fi până într-un final e greu de presupus. Cert e că americanii au pregătite provocări chimice și probabil și nucleare acolo. Provocări care să le ofere un pretext suficient de solid pentru a începe acest război.

Cred că după criza rachetelor cubaneze Lumea n-a fost mai aproape de marginea prăpastiei. Ca să știți unde ne aflăm, nu să vă speriați. Oricum nu putem face nimic.

PS: Am zis că nu va fi război în Ucraina. Am spus asta bazându-mă pe logică. Nu mi-am putut însă imagina niciodată că la Washington există demenți cărora să nu le pese dacă Lumea va dispare și ei odată cu ea. Și nici că vor mai exista și alți demenți, mai ales aici în Europa dornici să le împărtășească soarta.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.