duminică 19 august 2018 3:42 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / BILANȚUL TRAGEDIEI DIN ANKARA: Peste 80 de morți și 180 de răniți | IMAGINI ULUITOARE DIN TIMPUL ATENTATULUI care a avut loc astăzi în capitala Turciei
Adpres Market
ankara-4-e1444486214297

BILANȚUL TRAGEDIEI DIN ANKARA: Peste 80 de morți și 180 de răniți | IMAGINI ULUITOARE DIN TIMPUL ATENTATULUI care a avut loc astăzi în capitala Turciei

AdpresFM - Radio Online Stations  

ankara 4Două explozii puternice, soldate cu cel puţin 86 de morţi şi 186 răniţi, s-au produs sâmbătă dimineaţă la Gara centrală din Ankara, în timp ce numeroase persoane se adunau pentru a participa la o manifestaţie împotriva conflictului dintre PKK şi statul turc.

Potrivit Ministerului de Interne al Turciei, bilanţul atacului este de cel puţin 30 de morţi şi 126 de răniţi. Dubla explozie este „un atac terorist”, potrivit guvernului de la Ankara, care este hotărât să investigheze pista unui atentat sinucigaş, informează agenţia de presă Reuters. Potrivit primelor supoziţii, cele două explozii ar avea legătură cu „marşul paşnic de protest” ce urma să aibă loc sâmbătă şi care a fost organizat de formaţiuni sindicale în acord cu autorităţile, în susţinerea păcii şi pentru condamnarea organizaţiilor teroriste kurde.

Premierul Turciei, Ahmet Davutoglu, a convocat o reuniune de urgenţă cu şefii poliţiei şi serviciilor de securitate ale ţării, precum şi cu alţi înalţi oficiali turci, informează evz.ro

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a condamnat „atacul plin de ură” de sâmbătă îndreptat împotriva militanţilor opoziţiei care urmau să participe la o manifestaţie pentru pace la Ankara. „Condamn ferm acest atac plin de ură împotriva unităţii noastre şi a păcii din ţara noastră”, a precizat preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan, într-o declaraţie postată pe site-ul internet al preşedinţiei turce. „Hotărârea şi solidaritatea pe care le vom arăta după acest atac va fi răspunsul cel mai puternic şi cel mai semnificativ dat terorismului”, a adăugat el.

„Oricare ar fi originea lor, explicaţia lor, scopul lor şi numele lor, noi denunţăm toate acţiunile de terorism şi toate organizaţiile teroriste şi trebuie să ne reunim pentru a ne opune lor”, a spus în continuare preşedintele turc.

„Ca şi toate celelalte acţiuni teroriste, atacul de la gara din Ankara ţinteşte unitatea noastră, fraternitatea noastră, viitorul nostrul”, a mai spus el, promiţând că autorii săi „vor fi găsiţi cât mai repede” şi „deferiţi justiţiei”.

Erdogan a cerut, de asemenea, tuturor turcilor „să acţioneze în mod responsabil” şi să ia atitudine „împotriva terorismului, nu alături de el”.

Imaginile surprinse în timpul atacului sunt ULUITOARE!

sursa video: dailymail.co.uk

sursa video: dailymail.co.uk

ankara

ankara 1

ankara 2

ankara 3

ankara 4

ankara 5

ankara 6

ankara 7

ankara 8

 

sursa foto: dailymail.co.uk

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com