Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

Bill Gates i-a transferat soției sale titluri în valoare de 1,8 miliarde de dolari la o zi după ce cuplul și-a anunțat divorțul

bill si melinda gates

 

Fondatorul Microsoft, miliardarul Bill Gates i-a transferat soției sale titluri în valoare de 1,8 miliarde de dolari la o zi după ce cuplul și-a anunțat oficial divorțul. Cu toate acestea, Bill Gates rămâne în continuare a patra cea mai bogată persoană din lume, cu o avere estimată la 128,6 miliarde de dolari.

Cascade Investment, companie fondată de Bill Gates din vânzările de acțiuni și dividende ale Microsoft, a transferat titluri în valoare de peste 1,8 miliarde de dolari către Melinda French Gates, la o zi după ce cuplul de filantropi-miliardari și-a anunțat divorțul după 27 de ani de căsătorie, transmite Forbes.

Astfel, Melinda Gates deține acum 14,1 milioane de acțiuni în cadrul Canadian National Railway Co. în valoare de aproximativ 1,5 miliarde de dolari, potrivit unui raport al Comisiei de valori mobiliare din data de 3 mai. De asemenea, Cascade i-a transferat 2,94 milioane de acțiuni la AutoNation Inc., în valoare de 309 milioane de dolari.

Prin intermediul companiei Cascade Investment, Bill Gates desfășoară investiții în imobiliare, energie și HoReCa și deține acțiuni în zeci de companii publice, inclusiv Deere & Co. și Republic Services Inc.

Acest transfer de acțiuni produce o ușoară scădere a valorii nete a lui Bill Gates, de la aproximativ 130,4 miliarde dolari, la 128,6 miliarde de dolari. Cu toate acestea, fondatorul Microsoft rămâne în continuare a patra cea mai bogată persoană din lume, mai punctează sursa citată.

Citeşte mai mult pe Capital.ro


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.