Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

Biserica din Livadă îşi pune aripi

Biserica din Livadă, parte a Muzeului Pietrei este zilnic şantier. Am cumpărat materiale pentru cofrarea unei intrări și am comandat altele trebuitoare. Mulțumim noilor donatori care au contribuit cu suma totală de 2000 lei și care sunt:

biserica pridvor

Mihaela Bîscă
Familia Pirnea
Viorica și Gheorghe Caragică, români din SUA,
Lili Brătulescu, sîngereancă din Canada
Familia Brăslașu din Sîngeru, prin învățătoarea Alina Brăslașu

biserica pridvor 2

Suntem în căutarea unor artiști plastici pentru cele două reprezentări ale Maicii Domnului cu pruncul sugând la sân – icoană și sculptură. Căutăm un sculptor în piatră pentru catapeteasma albă din calcar. Fiind lucrări de durată, ajutați-ne, indicând oamenii potriviți.

Dacă ne poate ajuta cineva cu un număr de contact al sculptorului Laurențiu Burlacu din București și al sculptorului în piatră Popescu (numele nu e cert), din Măgura-Buzău, cunoscut pentru talentul său deosebit. Mulțumim pentru tot.

Muzeul Pietrei, prin AMPress


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.