Social Media

Bob Iger, CEO-ul Disney, dorește o întâlnire cu Martin Scorsese, care a criticat filmele produse de Marvel

Bob Iger, CEO-ul Disney, a dezvăluit că este pe cale să aranjeze o întâlnire cu Martin Scorsese, după ce legendarul cineast newyorkez a criticat filmele inspirate din universul benzilor desenate Marvel, informează joi contactmusic.com.

Martin Scorsese a provocat o dezbatere aprinsă la începutul lunii octombrie atunci când a criticat filmele Marvel – care sunt în prezent deţinute şi realizate de compania Disney – spunând că aceste producţii „nu sunt cinema” şi le-a comparat cu „un parc tematic”, însă Bob Iger doreşte să depăşească subiectul acestei controverse.

Revista Time, care l-a recompensat pe Bob Iger cu titlul „Omul de afaceri al anului 2019”, a relatat că CEO-ul Disney ar fi dezvăluit jurnaliştilor că angajaţii lui şi echipa lui Martin Scorsese „aranjează o întâlnire”.

Într-un interviu acordat revistei Time, Bob Iger a făcut următoarea declaraţie: „Dacă Marty Scorsese vrea să lucreze în această industrie asumându-şi riscuri artistice, am toată stima pentru el. Însă acest lucru nu înseamnă că ceea ce facem noi nu este artă”.

Martin Scorsese şi-a extins criticile la adresa filmelor Marvel într-un articol publicat în The New York Times, în care a sugerat că acelor superproducţii le lipsesc „revelaţia, misterul şi pericolul…

 

Citeste continuarea AICI

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.