vineri 21 septembrie 2018 2:40 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / Bogdan Andone a demisionat de la ASU Poli Timișoara: „Băieții au încercat să mă convingă să rămân”
Adpres Market

Bogdan Andone a demisionat de la ASU Poli Timișoara: „Băieții au încercat să mă convingă să rămân”

AdpresFM - Radio Online Stations  

În urma rezultatelor slabe din acest început de an, Bogdan Andone a fost demis de la ASU Poli Timișoara.

În cadrul primelor două partide disputate în 2018, bănățenii au fost învinși de Chindia Târgoviște, scor 2-1 și au remizat cu Academica Clinceni, scor 2-2.

Tehnicianul a explicat de ce a luat decizia de a o părăsi pe ASU Poli Timișoara și a dezvaluit că jucătorii au încercat să îl convingă să rămână.

„Vreau să mulţumesc tuturor, pentru şansa pe care mi-au oferit-o în vară, de a antrena un club atât de iubit precum Politehnica Timişoara. Nu în ultimul rând, mulţumesc suporterilor, care înseamnă, practic, totul pentru această echipă. Le mulţumesc pentru susţinere, au fost mereu aproape şi alături de echipă. Din păcate, aceasta a fost decizia pe care am luat-o, chiar înaintea meciului cu Clinceni. A fost decizia mea, am avut discuţii cu băieţii, care au încercat să mă convingă să rămân, însă în cele din urmă, pe cale amiabilă, am rămas la prima mea hotărâre. E o decizie grea, dificilă, dar care, poate, e pentru binele echipei şi pentru binele clubului pe viitor”, a declarat Bogdan Andone, potrivit Telekom Sport.

Antrenorul în vârstă de 43 de ani s-a declarat mulțumit de munca depusă la Timișoara și consideră că echipa este în grafic pentru obiectivul impus la începutul campionatului: „Obiectivul acesta, de clasare a echipei în primele trei locuri, mi l-am impus eu. Noi, oamenii apropiaţi echipei şi jucătorii am încercat să ne batem acolo, în faţă, dar probabil că încă nu eram pregătiţi pentru această luptă. În acelaşi timp, sunt foarte mulţumit de munca depusă aici. Obiectivul iniţial era clasarea în primele zece locuri, care apoi a devenit 1-8, iar în momentul de faţă suntem în grafic. Echipa joacă ofensiv, plăcut, un stil de joc apreciat de mulţi din lumea fotbalului. Cel mai important lucru e că lumea vine şi ne susţine, iar la finalul unor jocuri fără victorie, cum au fost cele cu Chindia şi Clinceni, suporterii au plecat mulţumiţi acasă de jocul echipei”.

Articolul Bogdan Andone a demisionat de la ASU Poli Timișoara: „Băieții au încercat să mă convingă să rămân” apare prima dată în Sport Total FM.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com