miercuri 15 august 2018 5:01 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Bogdan Stoica | Aveți grijă de Revolutie, politicienii vor să ne-o fure și pe asta
Adpres Market
12143346_10154534731469625_2330363693179869342_n1

Bogdan Stoica | Aveți grijă de Revolutie, politicienii vor să ne-o fure și pe asta

AdpresFM - Radio Online Stations  

12143346_10154534731469625_2330363693179869342_nNe-au mai furat una. Ne-au furat-o pe aia din Decembrie 89 pentru că eram foarte tineri și foarte proști. Habar n-aveam ce e aia privatizare, ce-s resursele naturale strategice, habar n-aveam că șeful de la Patrimoniu e important pentru că el se ocupă de retrocedări, sau că șeful Fiscului poate închide după plac ce firmă vrea văr’su. Pe aia i-am lăsat să o fure…

Ne-au furat-o și pe aia din 13-15 iunie, când am ratat lustrația, adică scoaterea tuturor foștilor comuniști și securiști din administrație. Atunci au fost umplute toate partidele de azi cu mafioți transpartinici, care au jefuit România timp de 20 de ani.

De atunci, ne-au mai furat câteva revoluții. De câte ori am ieșit în stradă și am cerut ceva, a venit câte un băiat fermecător care ne-a asigurat că se ocupă el de problema noastră. Noi ne-am dus acasă, iar el s-a apucat tot de furat.

Acum, politicienii vor să facă fix același lucru. După demisia lui Ponta au ieșit deja la încălzire niște lepre la costum. Abia așteaptă să ia pixul în mână și să dirijeze niște fonduri. Abia așteaptă coloana oficială care să-i ducă la un mic, la Cocoșatu. Abia așteaptă să numească alți proști și hoți de la partid în funcții cheie din administrație, și abia așteaptă șpăgile alea mari, care să le finanțeze viitoare campanii electorale.

Hai să nu fim tâmpiți, da?

Gorghiu, Oprea, Blaga, Predoiu, Băsescu, Dragnea, Anastase, Vanghelie, Bănicioiu, Orban, Ponta, Oprescu, Udrea, Boc, Ialomițeanu, Ungureanu (pot să umplu două pagini de nume) sunt doar extensii de brand ale aceluiași produs: mafia. Sunt ca brânza topită din Carrefour: sub etichetele “cu șuncă”, „cu smântână”, „cu cașcaval” se ascund aceleași E-uri toxice.

Salut cu maxim respect oamenii care au ieșit ieri în stradă și au pus suficientă presiune cât să plece acasă Ponta și Piedone. Eu n-am ieșit, pentru că, după ce am văzut atâtea revoluții furate, am devenit un sceptic. O să ies când o să văd că dintre cei curați și competenți iese câte unul în față care spune “ok, mă ocup eu de ministerul ăsta”. Aș susține un asemenea om imediat și necondiționat, pentru că eu vreau o alternativă la toate leprele astea, nu doar la Ponta.

De-aia vă zic: dacă tot scoateți revoluția în oraș, aveți grijă să nu v-o fure.

sursa: psnews.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com