Actualitate

Bolt lansează serviciile de ride-hailing în Buzău. Toţi pasagerii, cât şi şoferii, au obligaţia legală de a avea permanent masca de protecţie.

Compania Bolt lansează  pe piaţă serviciile de ride-hailing în Buzău, aflându-se acum prezentă în 15 oraşe din România, conform unui comunicat al companiei, remis, joi 22 iulie AGERPRES.

„Am observat o cerere tot mai mare pentru servicii de mobilitate în oraşele în curs de dezvoltare, iar evoluţia municipiului Buzău îl face un oraş cu potenţial ridicat pentru ride-hailing”, a precizat Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România.

Pentru a putea accesa serviciile de ride-hailing Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicaţia Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play sau App Store.

Astfel, preţul curselor Bolt din Buzău începe de la 8 lei.
Pe perioada promovării pasagerii beneficiază de reduceri de până la 50%.

Toţi pasagerii, cât şi şoferii, au obligaţia legală de a avea permanent masca de protecţie.  Compania Bolt le recomandă şoferilor săi parteneri să dezinfecteze maşinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanţare socială şi de igienă în conformitate cu reglementările în vigoare.

Aşadar, Bolt are peste 50 de milioane de utilizatori înregistraţi în peste 40 de ţări din Europa şi Africa. Serviciile sale diferă de la ride-hailing, la micromobilitate cu trotinete şi biciclete electrice, până la car-sharing.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.