Actualitate

Bombă în cazul crimelor de la Caracal. Decizie de ultim momente a procurorilor DIICOT

 

Rudele Luizei Melencu şi Alexandrei Măcesanu, fetele dispărute la Caracal, aduc acuzaţii grave la adresa Elenei, soţia criminalului Gheorghe Dincă.

După extinderea cercetărilor, anchetatorii DIICOT a decis ca Elena să fie cercetată pentru complicitate la omor, potrivit transparentnews.ro

 

„În dată de 23 august 2019 s-a dispus extinderea urmăririi penale în rem și pentru complicitate la omor urmare a sesizării formulate de mama victimei Melencu Luiza Mihaela în dată de 22 august 2019 cu privire la o presupusă activitate infracțională a numitei Dincă Elena, soția inculpatului”, a spus  șeful DIICOT, Felix Bănilă.

Soția lui Gheorghe Dincă este acuzată de avocatul familiei Melencu faptul că minte .

„În ce priveşte faptul că soţia lui Gheorghe Dincă s-a aflat în locuinţă o lună după ce Luiza a fost răpită, (…) Noi am făcut plângere şi am cerut anchetatorilor să o audieze pe această doamnă nu în calitate de martor pentru că legea o protejează că martor. (…) Avem date şi indicii că această doamnă a locuit pe momentul în care din punctul nostru de vedere Luiza era răpită şi era acolo. S-ar suprapune perioadele.

De asemenea, din declaraţiile ei, noi bănuim că această doamnă minte (…) începând cu violenţele despre care spune că nu existau nici asupra ei, nici asupra altor persoane, şi multe alte încurcături. Să vedem de ce-i trimitea bani şi alte lucruri care nu concordă cu lucruri din dosar şi nici cu bănuiala noastră. Noi considerăm că această doamnă trebuie anchetată, şi nu luată de martor. Procurorul e cel care dispune. (…) Rămâne de dovedit şi de verificat dacă perioada în care a fost dânsa e la fel cu perioada în care Luiza a fost în imobil. Noi presupunem că au fost mai multe victime între Luiza şi Alexandra”, a declarat avocatul Tonel Pop, apărătorul familiei Luizei Melencu.

Lucian Ionescu


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adpres Media

Interzisa copierea sau modificarea continutului.