Actualitate

Bombă în muzica populară. Șantaj și pornografie infantilă. Fata lui Aurelian Preda, victimă

Fiica artistului Aurelian Preda a făcut mărturisiri cutremurătoare despre relaţia ascunsă pe care cântărețul Nicușor Iordan a obligat-o s-o aibă cu el.

Fata a depus la Poliţie o plângere penală în care povesteşte cosmarul prin care a trecut după moartea tatălui ei, potrivit  transparentnews.ro

Nicușor a lipsit de la parastasul de trei ani, organizat de familia regretatului artist, însă și-a făcut drum la locul de veci al celui despre care spune că i-a fost ca un frate.

Ana le-a povestit procurorilor cum ar fi fost abuzată de cel care trebuia să-i fie ca un tată.Tânăra relatează că, de câte ori îi cerea să facă sex cu el, Nicușor i-ar fi spus că așa economisește bani și nu-i dă altor femei. Ana susține în plângerea penală ar fi vorba în șantaj şi despre filmulețele din partidele de sex filmate.

„La circa două luni după moartea tatălui, numitul Iordan Nicușor Claudiu a început să-mi facă avansuri sexuale, iar eu l-am refuzat de fiecare dată. Ulterior, mi-aduc aminte că eram răcită, iar el era foarte afectuos cu mine, îmi servea ceaiuri și supe și, în această perioadă, nu știu cum s-a întâmplat, însă știu că numitul Iordan Nicușor Claudiu a reușit să întrețină cu mine un act sexual. Surprinzător este că, după ce acest lucru s-a întâmplat, nu reușesc să-mi aduc aminte în detaliu cum s-au derulat evenimentele, însă mi-a fost teamă să-i spun mamei și iubitului meu despre acest lucru, deoarece am crezut că acesta din urmă mă va părăsi și voi fi judecată. După acest eveniment, numitul Iordan Nicușor Claudiu a continuat cu avansurile și, de câte ori îl refuzam, se purta foarte urât cu mine, nu mă lăsa să mă văd cu iubitul meu”, sunt declarațiile Ana Mariei Preda din plângerea penală.

„Mergeam adesea la emisiuni TV și susțineam că el este ca un tată pentru mine, pentru că el îmi sugera acest lucru, altfel mă jignea și, dacă nu îi spuneam «Sărut mâna» în loc de «Salut», mă obliga să fac lucruri împotriva voinței mele. De câte ori îmi cerea să întrețin relații sexuale cu el, îmi spunea că o face pentru mine și că-n acest fel ar economisi bani, pe care altfel i-ar da la alte femei. În plus, îmi reproșa mereu că muncește pentru mine și că suportă rata la casă, lucru nereal, căci de asta mă ocupam eu.

În urma acestei situații, am suferit o depresie, apelând la serviciile unui psiholog, urmând în acest sens și un tratament. Numitul Iordan Nicușor Claudiu îmi reproșa că acest lucru se întâmpla din cauza iubitului meu. În realitate, nu mai suportam prezența lui în casă și-mi era teamă sa-i spun acest lucru. În final, mi-a interzis să merg la psiholog deoarece acesta i-a reproșat că este vina lui.

Ulterior, am început să manifest față de acesta un sentiment puternic de respingere și să abordez un comportament contrar dorințelor lui. Au fost destule situații în care iubitul meu asista la cuvintele jignitoare pe care numitul Iordan Nicușor Claudiu mi le adresa și-mi lua apărarea. Urmare comportamentului pe care l-am abordat, numitul Iordan Nicușor Claudiu a înțeles să meargă la duhovnicul meu și la un preot apropiat de familia mea, părintele Efrem, de la mănăstirea Dervent, cărora li s-a plâns ca aș avea un comportament necorespunzător”, continuă Ana Maria.

„Toate aceste acțiuni aveau loc pentru a mă șantaja emoțional și mă punea să jur pe numele tatălui meu că nu îl voi părăsi niciodată. De multe ori, se folosea de numele părintelui Efrem și al părintelui Andrei doar pentru a mă determina să fac întocmai cum îmi spune el. S-a întâmplat, de asemenea, să mă pună să jur cu mâna pe crucea tatălui meu, Preda Aurelian Ion, că nu va afla nimeni, niciodată, nimic. În desele apariții la diferite posturi de televiziune mă punea să spun că el este tatăl meu adoptiv și că mă crește în memoria tatălui meu. De asemenea, continua să vină în casa părinților iubitului meu.

În luna decembrie a anului 2017, numitul Iordan Nicușor Claudiu și-a făcut o prietenă, care s-a mutat cu acesta în casa tatălui meu; m-a prezentat acesteia ca fiind fiica lui adoptivă. De asemenea, îmi spunea să dorm cu ei în pat și că nu am dreptul să mă opun, adresându-mi cuvinte jignitoare. Îmi reproșa mereu că trebuie să-l respect toată viața, indiferent de ceea ce a făcut și mă făcea să plâng ore în șir, spunându-mi că din cauza mea tatăl meu se răscolește în mormânt, iar mama mea nu merită să fie lângă mine. În octombrie 2018, numitul Iordan Nicușor Claudiu a părăsit casa tatălui meu, după care a revenit împreună cu mama acestuia, sora lui, cumnații lui și nepoții, și au luat cu ei o parte din mobilierul existent și aparatură electrocasnică. Pentru că îmi doream să se termine toate aceste probleme și să nu-mi mai ceară bani, i-am lăsat să ia aceste lucruri”, mai arată fiica artistului în plângerea penală.

„După acest episod, toată familia numitului Iordan Nicușor Claudiu îmi cerea să fac după cum îmi cerea el. Toate acestea s-au întâmplat până când prietena numitului Iordan Nicușor Claudiu a aflat că acesta a avut un act sexual cu mine și a început să-l șantajeze pe el, iar pe mine mă amenința că «mă va distruge». La acel moment eu nu am avut cunoștință că numitul Iordan Nicușor Claudiu ar avea înregistrări audio cu mine sau filmări, însă prietena acestuia a susținut că ele există, că sunt în telefonul lui Iordan Nicușor Claudiu și că se va răzbuna.

La data de 18 aprilie, iubitul meu, mama acestuia, mătușa mea, nașa mea, producătorul general Etno TV au primit un telefon cu număr necunoscut și li s-a pus să asculte o înregistrare despre care numitul Iordan Nicușor Claudiu a spus că este de fapt o filmare din timpul raportului sexual. Ulterior, iubitul meu și mama acestuia au făcut demersuri și au constatat că numărul de telefon de pe care au fost apelate aceste persoane este al prietenei numitului Iordan Nicușor Claudiu. Totodată, m-a sunat și mama numitului Iordan Nicușor Claudiu și mi-a cerut să nu-i fac rău fiului său, adresându-le în același timp vorbe urâte iubitului meu și mamei mele.

Date fiind toate aceste întâmplări, am decis să plec o perioadă în Italia, Milano, la mama mea, deoarece numitul Iordan Nicușor Claudiu continua cu amenințările adresate mie și mamei mele, primind foarte des mesaje de la acesta. Motivul pentru care aceste amenințări au loc este acela că numitul Iordan Nicușor Claudiu consideră că eu am făcut aceste lucruri publice la încurajările familiei mele.

Solicit tragerea la răspundere a numitului Iordan Nicușor Claudiu și trimiterea in judecată, pentru săvârșirea infracțiunilor arătate. În calitate de parte vătămată înțeleg să stau în proces și ca parte civilă, cuantumul daunelor urmând a-l preciza la o dată ulterioară”, mai declară Ana Maria Preda în plângerea penală.

„S-au împlinit trei ani de când fratele Aurelian Ion Preda s-a mutat în împărăția Tatălui Ceresc. Ca de multe alte ori, am fost la mormântul lui și i-am «spus» ce am simțit: că-mi lipsesc foarte mult sfaturile lui după care m-am ghidat 14 ani, că anumite persoane fără Dumnezeu încearcă să-l discrediteze în fel și chip, uitând că mai presus de judecata Divină nu există o alta, că în continuare cei pe care i-a considerat apropiați, în loc să-i ia apărarea, «se fac că plouă», tot aceștia, în ceea ce mă privește pe mine, «visează cai verzi pe pereți», că-mi doresc din suflet să mă ocrotească pe mine și pe familia mea care i-am fost alături total neinteresați, ci din suflet, la propriu, în toți acei ani de suferință, și să se roage pentru femeile care rătăcesc acum și care au uitat cât bine le-a făcut. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a declarat Iordan de la mormântul lui Aurelian Preda.

De ororile prin care ar fi trecut Ana Maria Preda ar ști chiar și duhovnicul ei și al lui Nicușor Iordan de la mănăstirea Dervent

„Duhovnicul Anei de la Dervent este revoltat de ceea ce i s-a întâmplat. Este revoltat de ceea ce i-a făcut Iordan. Duhovnicul ei i-a interzis acestuia să mai pună piciorul la Dervent”.

„Știi cum e, când te spovedești, lucrurile dintre o persoană și duhovnicul tău nu se pot spune. Eu nu știu ceea ce a vorbit Nicușor Iordan cu părintele stareț. Știu că părintele știe acest lucru de la mine, probabil și de la el, fiind duhovnicul său, cu toate astea biserica este și pentru cei care fac rău și cei care fac bine. Însă, părintele stareț m-a susținut și mă susține în continuare ca un duhovnic”, a declarat Ana Maria Preda.

Lucian Ionescu


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adpres Media

Interzisa copierea sau modificarea continutului.