duminică 23 septembrie 2018 10:49 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / BOMBĂ! Pe net circulă imagini cu o posibilă regizare a tragediei din COLECTIV | „Mi-a spus cineva că va ieși nașpa…”
Adpres Market
12182143_987370484656707_881489158_n

BOMBĂ! Pe net circulă imagini cu o posibilă regizare a tragediei din COLECTIV | „Mi-a spus cineva că va ieși nașpa…”

AdpresFM - Radio Online Stations  

12182143_987370484656707_881489158_nÎn mediul virtual au început să circule mai multe imagini cu posibile discuții purtate înainte de producerea incendiului de la Clubul Colectiv. Din discuțiile purtate de cei care ar fi putut fi în acea seara în club, reiese ca totul ar fi fost o posibila regizare.

Potrivit celor care le-au postat, nenorocirea de vineri seara ar fi fost regizată de niște minți bolnave. Cei care susțin această teorie a conspirației au postat mai multe frânturi din dialogurile purtate între cei care au renunțat să meargă în club și cei care au fost de neînduplecat, relateaza infoalert.ro.

regizare

„Prietena mea cea mai bună a fost aseară în Colectiv și a murit. (…) vreau doar să vă zic că tot ce s-a întâmplat a fost plănuit. Vorbeam cu ea la telefon și mi-a zis că era un bărbat care a spus: Ce surpriză o să aibă ăștia diseară! Condoleanțe pentru toți!”, a mai scris o tânără pe Facebook, în comentariul la un articol despre tragedia de la Colectiv.

Un alt tânăr a mărturisit că vărul său și-a găsit sfârșitul în incendiu. Potrivit acestuia, un prieten de-al celui decedat i-a spus că cineva de lângă ei ar fi primit un mesaj înainte cu câteva minute de momentul izbucnirii incendiului. „Ieși repede afară că va face buff!”, a fost avertismentul.

Așa cum se poate observa, cei care au propagat aceste știri pe internet susțin că totul a fost planificat, iar unii dintre cei prezenți au fost anunțați să părăsească locația pentru că ceva grav se va petrece.

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com