miercuri 15 august 2018 2:46 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / BOMBA. PERICOL de SECHESTRU pe conturile si casele lui Iohannis
Adpres Market

BOMBA. PERICOL de SECHESTRU pe conturile si casele lui Iohannis

AdpresFM - Radio Online Stations  

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, a declarat, vineri seară, că nu a existat niciun fel de intenție din partea președintelui Klaus Iohannis de a returna banii datorați statului, precizând că, dacă o impune legea, va pune sechestru pe casa din Sibiu, transmite Mediafax.

Solicitat să comenteze dacă a existat vreo intenție de a returna banii din partea președintelui Klaus Iohannis, ministrul de Finanțe a răspuns: „Nu, absolut deloc. Poate dacă totuși ne urmărește să ceară ministerului de Finanțe un cont în care să vireze suma. Ar fi un exemplu pentru toți cei care îl urmăresc, ne urmăresc ca oameni politici. Zic că ar fi un exemplu de urmat”.
Eugen Teodorovici a mai spus că a cerut să afle câte astfel de situații de datornici mai sunt, pentru a vedea exact cum a acționat Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) și în cazurile celelalte.

„Am cerut astfel de situații pentru că au fost întrebări, oameni interesați. Bine nu ne apucăm acum să facem o listă a rușinii, dar să vedem care mai sunt astfel de situații și să vedem cum a acționat ANAF”, a declarat ministrul Finanțelor, vineri seară, la Antena 3.

Întrebat cât de departe va merge în cazul șefului statului și dacă îi va bloca conturile sau va pune sechestru pe casă, Teodorovici a precizat: „Din punctul meu de vedere, nu există cât de mult poate merge o structură a statului. Mergem cât spune legea, ca la orice alt contribuabil. E o obligație de a aplica legea, indiferent cine este persoana, că este președintele, că este coleg de partid. Da (vom merge până la a pune sechestru -n.r.), dacă asta prevede legea, categoric da, pentru că altfel se poate întoarce împotriva mea legea. Eu trebuie să aplic legea”.

Anterior, Eugen Teodorovici a anunţat că suma cumulată care ar urma să fie obţinută de la cei trei chiriaşi ai imobilului din Sibiu care a aparţinut preşedintelui Klaus Iohannis este de peste două milioane de lei.

Articolul BOMBA. PERICOL de SECHESTRU pe conturile si casele lui Iohannis apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com