duminică 23 septembrie 2018 10:48 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / BOMBA SERII. RADU MAZARE NU AR FI FUGIT SINGUR! El ar fi insotit de un alt NUME GREU
Adpres Market

BOMBA SERII. RADU MAZARE NU AR FI FUGIT SINGUR! El ar fi insotit de un alt NUME GREU

AdpresFM - Radio Online Stations  

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, a șocat pe toată lumea când a dat publicității o scrisoare în care arată că a fugit în Madagascar și va cere azil politic.

Surse judiciare au precizat pentru STIRIPESURSE.RO că Radu Mazăre nu a plecat însă singur. Alături de Mazăre se pare că a fugit și fostul secretar de stat în Ministerul Transporturilor și fost consilier al lui Mazăre, Valentin Preda.

Acesta este prins în mai multe dosare la DNA, inclusiv unul în care este coleg cu Radu Mazăre. Preda are condamnare pe fond de șase ani cu executare, iar în ianuarie 2018 ar fi urmat să se pronunțe sentința definitivă.

Iată minuta dictată de judecători, la condamnarea pe fond a lui Valentin Preda:

„Condamnă pe inculpatul Preda Răducu-Valentin la pedeapsa de 4 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de divulgarea secretului care periclitează siguranţa statului. Condamnă pe acelaşi inculpat la pedeapsa de 5 ani închisoare, pentru săvârţirea infracţiunii de trafic de influenţă, în formă continuată.

Condamnă pe acelaşi inculpat la pedeapsa de 3 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de favorizarea infractorului. Contopeşte pedepsele închisorii, astfel că inculpatul va executa pedeapsa închisorii cea mai grea, şi anume pedeapsa de 5 ani închisoare, la care adaugă sporul de 1 an închisoare, urmând ca, în final, inculpatul să execute pedeapsa rezultantă de 6 ani închisoare“, potrivit minutei judecătoreşti.

Sursa:stiripesurse.ro

Post-ul BOMBA SERII. RADU MAZARE NU AR FI FUGIT SINGUR! El ar fi insotit de un alt NUME GREU apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com