miercuri 15 august 2018 8:34 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / BOMBA. ŞTIRE DE SENZAŢIE despre un DOSAR CU GREUTATE, cu implicaţii la nivel înalt.Iata cine o lanseaza
Adpres Market

BOMBA. ŞTIRE DE SENZAŢIE despre un DOSAR CU GREUTATE, cu implicaţii la nivel înalt.Iata cine o lanseaza

AdpresFM - Radio Online Stations  


Dan Andronic a lansat o informație în premieră, marți seara, în cadrul emisiunii România 9 de la TVR 1, dezvăluind că dosarul Rompetrol, în care a fost reținut omul de afaceri Dinu Patriciu, nu mai există.

„Știți că s-au infirmat toate ordonanțele de urmărire (în cazul suspecților din dosar – n.red) asupra acelor cetățeni (George Philip Stephenson şi Nicolcioiu Alexandru – n.red) și au fost scoși de sub urmărire penală după opt ani? Deci celebrul dosar Rompetrol, de care sigur ați auzit, nu mai există”, a declarat Dan Andronic

Potrivit acuzațiilor din dosarul Rompetrol II, în perioada septembrie — octombrie 2003, ministrul Finanțelor, Mihai Tănăsescu, și ministrul Economiei și Comerțului, Dan Ioan Popescu, „și-au exercitat cu rea-credință atribuțiile de serviciu, în urma unei înțelegeri cu Dan Costache Patriciu, George Philip Stephenson și Alexandru Nicolcioiu, în sensul inițierii și promovării OUG 118/2003 prin care datoriile bugetare restante ale SC Rompetrol Rafinare SA, la data de 30 septembrie 2003, în cuantum de aproximativ 603.000.000 dolari, au fost convertite în obligațiuni subscrise de către Ministerul Finanțelor Publice”.

Articolul BOMBA. ŞTIRE DE SENZAŢIE despre un DOSAR CU GREUTATE, cu implicaţii la nivel înalt.Iata cine o lanseaza apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com