vineri 21 septembrie 2018 4:52 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / BOMBĂ! Un cadru medical FACE DEZVĂLURI | 63 de morți DOAR ÎN PRIMA NOAPTE, am fost amenințati să TĂCEM
Adpres Market
colectiv-victime-incendiu2

BOMBĂ! Un cadru medical FACE DEZVĂLURI | 63 de morți DOAR ÎN PRIMA NOAPTE, am fost amenințati să TĂCEM

AdpresFM - Radio Online Stations  

colectiv - victime - incendiu

Un cadru medical care nu și-a dezvăluit identitatea a dezvăluit vineri noaptea în direct la Kanal D că 63 de persoane ar fi murit acum o săptămână în club Colectiv, dar adevărul e ascuns de autorități, scrie flux24.ro

63 de morți ar fi înregistrați doar în primele ore după incendiul din club Colectiv la IML, a spus acesta.

În acest moment, 32 de morți au fost confirmați oficial. 4 au fost anunțati începând de sâmbătă. Per total ar fi vorba deja de 67 de morți.

Cadrul medical, cel mai probabil o asistentă, a fost prezentată de Kanal D în direct  dar cu fața blurată și cu sunetul distorsoniat pentru a nu i se recunoaște vocea.

Ea a fost prezentată drept doamna Doina.

Kanal D a prezentat și o înregistrare din noaptea tragediei în care un oficial a declarat imediat după dramă că a NUMĂRAT deja peste 30 de morți. Era la câteva minute după incendiu.

Asistenta medicală a spus că ar fi fost de față la operațiunile de salvare și lucrează la unul din spitalele de urgență din Capitală.

Ea a spus că în noaptea respectivă 63 de morți erau deja la IML.  Această informație i-ar fi fost confirmată de un alt cadru medical de la Institutul Medico Legal.

Secretarul de stat Raed Arafat a fost contactat telefonic și  vizibil nervos a spus că nu știe nimic, dar va sesiza Procuratura.

Am fost amenintați că dacă spunem adevărul vom fi concediați, ne vor desface contractele de muncă, a spus cadrul medical în direct.

Cadrul medical l-a acuzat direct pe secretarul de stat, Raed Arafat, că s-ar afla în spatele acțiunii de mușamalizare a numărului exact de victime.

Resuscitarea celor de la maternitatea Bucur s-ar fi făcut fără respectarea regulilor, a mai declarat cadrul medical, citat de flux24.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com