miercuri 17 octombrie 2018 11:39 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / BOMBA ZILEI! | Băsescu nu zice „nici da, nici nu” unei candidaturi la Pirmăria Capitalei. Ce planuri politice are!
Adpres Market
basescu-e1442950007646

BOMBA ZILEI! | Băsescu nu zice „nici da, nici nu” unei candidaturi la Pirmăria Capitalei. Ce planuri politice are!

AdpresFM - Radio Online Stations  

basescuFostul președinte Traian Băsescu a anunțat, joi, că până la data de 10 octombrie se va înscrie în PMP, fără a preciza dacă va prelua șefia partidului.

Va trebui să găsim o formulă. Până pe 10 octombrie mă voi înscrie în PMP. Obiectivul meu este să construiesc un partid nou, care să nu fi fost implicat în compromisuri. De aceea sunt şi reticent în a mă aşeza în poziţia numărul unu. Va trebui să găsim o formulă. Vreau să transfer acestui partid toată experienţa mea”, a spus Băsescu la Adevărul Live.

Cât despre o posibilă candidatură la Primăria Capitalei, fostul șef al statului a precizat că “nu spun nici nu, nici da”, subliniid că în politică “nu faci întotdeauna ce vrei, ci și ce trebuie”.

Nu spun nici nu, nici da. Abia construim un partid. Nu mi se pare că cineva care a fost preşedintele României mai intră într-o comeptiţie locală, dar în politică nu faci întotdeauna ce vrei, ci şi ce trebuie. Este cale lungă până acolo”, a declarat fostul președinte.

sursa: b1.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com