marți 25 septembrie 2018 4:14 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / BOMBA ZILEI! Mihai Pâlșu | Ponta, Chițoiu, Constantin și Dogaru, judecați pentru tentativă de înaltă trădare!
Adpres Market
pnta-micu-chitoiu-si-dogaru

BOMBA ZILEI! Mihai Pâlșu | Ponta, Chițoiu, Constantin și Dogaru, judecați pentru tentativă de înaltă trădare!

AdpresFM - Radio Online Stations  

pnta-micu-chitoiu-si-dogaru

Vineri, 20 noiembrie, la ÎCCJ un dosar penal va da în clocot după ce Georgiana Hosu, procurorul-șef adjunct al DIICOT, a dat NUP la NUP

În România, un militar de carieră este de altă natură umană decât cea reprezentată “pe sticlă” de rusofilul Mircea Dogaru, care a făcut și face mult rău României. Aflat acum în rezervă, lt.col. Alexandru Teodoreanu nu renunță să militeze în oastea publică a țării. De această dată, rezervistul Teodoreanu a ieșit la luptă dreaptă nu cu arma, ci cu legea în mână. Veți vedea cum se luptă un om cu un sistem ticăloșit, în care procurorii dau NUP pe bandă rulantă chiar și după numai două zile de cercetări!!! Vorbim aici despre dosarul penal 594/D/P/2014, în care Ponta, Chițoiu, “ăla micu” Constantin, Dogaru și urmăritul internațional Lazăr Maior sunt acuzați de tentativă de înaltă trădare. Veți mai vedea cum doi procurori, Georgiana Hosu și Doru Stoica de la DIICOT, își bat joc de justiție și dau NUP-uri după cercetări ridicole într-un dosar penal ce conține acuzații extrem de grave…

Denunțul din vara fierbinte a lui 2012

Alături de milioane de români, rezervistul Teodoreanu a înțeles în vara lui 2012 că democrația este în pericol. El a aflat că, în 13 iulie 2012, Victor Ponta și Daniel Constantin, co-președinți ai USL, şi Daniel Chițoiu din partea PNL – partid aflat şi el în Uniune – au semnat împreună cu 53 de organizații coordoante de Mircea Dogaru și Dorin Lazăr Maior un ACORD prin care urmăreau distrugerea statului de drept. Teodoreanu a făcut atunci un denunț penal la Parchetul General, condus la acea dată de Laura Codruța Kovesi.

În denunțul său depus în august 2012 la Parchetul General, militarul Teodoreanu arăta că cei cinci, împreună cu peste 50 de șefi de “organe” civice, s-au organizat într-un grup infracțional având drept scop distrugerea statului de drept. Cum? Prin desființarea instituțiilor care nu permiteau “trădătorilor de neam” să pună România democrată pe butuci: Curtea Constituțională, DNA, ANI și CNSAS.

Practic, militarul Teodoreanu acuză că Ponta, Chițoiu, Constantin, Dogaru și Lazăr Maior  au comis o tentativă de înaltă trădare. Din motive doar de Kovesi știute, dosarul penal s-a odihnit o vreme la Secția de Urmăriri Penale și Criminalistică (SUPC) din cadrul PG, după care a fost transferat la DIICOT, unde a intrat în puterfacție fără nicio rezoluție anunțată public!

Denunțul din 2014

Cum rar se întâmplă în România, militarul în rezervă Alexandru Teodoreanu nu s-a retras de pe noul său câmp de luptă, democrația. A decis să contraatace, folosindu-se de noul Cod Penal. De această dată a depus denunțul direct la DIICOT, în august 2014. Culmea, și acest denunț a ajuns tot la SUPC! După două luni de staționare, în 26 noiembrioe 2014, SUPC a retrimis la DIICOT denunțul lui Teodoreanu!

 

Citiţi articolul integral, semnat de Mihai Pâlșu, pe secundatv.ro 

 

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com