Actualitate

Bomboane contra vot PSD? Primarul care a cumpărat din bani publici bomboane de 20.000 de euro

Unui primar al partidului roșu din Teleorman i-a scăzut, pesemne, glicemia. Așa că a intrat, cu două zile în urmă, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice și a cumpărat… bomboane. În valoare de 20.000 de lei

Este cazul Primăriei Țigănești din județul Teleorman, unde lucrurile par a merge bine, din punct de vedere financiar. Investițiile au fost acoperite, salariile angajaților sunt plătite la vreme, proiectele sunt în lucru, cu sau fără autorizație (pentru că autorizațiile sunt ifose), așa că există toate premisele din lume pentru achiziții inedite din bani publici.

Pe data de 20 mai, Primăria Tigăneşti a cumpărat bomboane de 20.000, adică 4.115 lei din bani publici

Dincolo de nedumerirea legată de scopul unei achiziții atât de însemnate de bomboane, remarcăm faptul că un alt primar din Teleorman a fost obligat de instanță să returneze din propriul buzunar banii cheltuiți pentru cumpărarea de bomboane pentru copii, cu ocazia Crăciunului.

Totul, după un control al Curții de Conturi. Este vorba despre fostul primar al localității Săceni, Marin Vișinoiu.

Nu știm dacă primarii pesediști din Teleorman nu citesc presa sau nu cunosc legea, însă va veni curând o vreme în care toate aceste achiziții dubioase vor fi plătite din banii personali ai primarilor și subordonaților care au semnat pentru ele.

 



LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...









Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.