duminică 23 septembrie 2018 3:21 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / BORDELUL de la primăria sectorului 3 | „Două fete trebuiau să întreţină relaţii sexuale cu un domn ministru”
Adpres Market
prostitutie-1024x576

BORDELUL de la primăria sectorului 3 | „Două fete trebuiau să întreţină relaţii sexuale cu un domn ministru”

AdpresFM - Radio Online Stations  

Ancheta de la Primăria sectorului 3, unde un funcționar era vizat de acuzații de corupție, a scos la iveală un bordel. Horia Vlad Damian, angajatul de la Direcţia Urbanism din Primăria Sectorului 3,  se ocupa și cu proxenetismul, iar scandalul ar merge potrivit unor surse citate de adevarul.ro la un ministru din cabinetul Ponta.

Acesta a fost prezentat joi în fața instanței pentru un mandat de arestare de 30 de zile.

În timpul cercetărilor, procurorii au constatat că Damian se ocupa, în timpul liber, şi cu proxenetismul. Mai exact, acesta ar fi pus două tinere să se prostitueze, obţinând astfel diverse sume de bani. Tinerele întreţineau relaţii sexuale cu clienţi într-un imobil pus la dispoziţie de către angajatul Primăriei Sectorului 3.

Între timp, funcționarul se extinsese și mai aducea și alte fete.

Una din tinere, Angelica, a recunoscut totul în faţa procurorilor.

“În cursul acestei luni, acum o săptămână sau două, într-o seară, Horia a venit la studio cu Cosmin şi alte două fete, necunoscute. Cu două zile înainte Horia îmi spusese că trebuie să vină cu un domn important de la minister cu care se aflase în relaţii de afaceri şi dorea să îl facă să se simtă bine aducându-i două fete cu care să facă sex. În cele din urmă nu a venit domnul de la minister, iar una dintre fete a plecat”, a declarat Angelica

“Am întreţinut relaţii sexuale fără a îmi da nici suma de bani cu Horia si Angelica în acelaşi timp ocazie cu care Horia ne-a înregistrat audio-video. Un alt motiv pentru care îmi era teama sa plec era acela de a nu face publice pe internet imaginile video din momentul in care întreţineam relaţii sexuale. In jurul datei de 20 octombrie Horia i-a spus Angelicăi să plecam pentru ca urmează să vină alte doua fete care trebuiau sa întreţină relaţii sexuale cu un domn ministru cu care Horia avea de încheiat nişte afaceri”, a declarat o altă fată, Veronica-Georgiana.

sursa: flux24.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com